Nagyon nagy segítség lenne ha esetleg tudnátok valami csalást a Csábításból jelesre... eléggé rossz hogy, ilyen kevés akciópontot kapunk naponta...Bárki bármi????
Figyelt kérdés
Nagyon kösziii ha van rá bármi praktikád! Igaz már nem mai játék de nosztalgiázásból szeretnék játszani vele.2021. márc. 25. 00:37
1/6 anonim válasza:
Ha csalás nélkül nem megy, inkább keress magadnak másik játékot... -.-"
2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem miért kell egyből rosszindulatunak lenni... Nem ismered a játékot csak zavaró hogy egy nap kb 10 percet lehet vele játszani mert elfogy az akciópontod és így nem lehet végigvinni a sztorit
2021. márc. 25. 01:07
3/6 AnimeOtaku Love válasza:
vegyél pénzért. szerintem nem drága
4/6 anonim válasza:
Nincs csalás. Nem lehet csalni. Egy hétig ne játssz vele, csak lépj be és játssz a játékokkal. Kicsit felhalmozódik. Nálam már csak gyűlnek az új szerelmes életben az AP-k, mert már nem játszom a játékkal, csak gyűjtök, ha esetleg mégis lenne hozzá kedvem. A készítők elcseszték az egészet ezzel az AP rendszerrel, egy hosszabb párbeszédet nem lehet befejezni. Annyi lehetőséged van, hogy vársz néhány napot, játszol a játékokkal, vagy veszel a bankban. Utóbbi tudom, hogy nem mindenkinek lehetséges, de akkor is csak ennyi opció van.
5/6 A kérdező kommentje:
4. Válaszoló köszii hát igen valóban élvezhetetlen így:(((
2021. márc. 25. 13:39
6/6 anonim válasza:
Nekem is az a bajom hogy annyira nem tudsz vele haladni. Akinek nem drága küldjön nekem is már úgy 5 millió akció pontot, a ruhákat sem értem. Minek mindig új szerelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!