Ezen a setupon, hogy futna el az Ori And The Will Of The Wisps 1080p-ben? Core i5-10400F GeForce GTX 750 Ti 8 GB RAM (2666MHz) Illetve ez a játék mennyire nehéz az Ori And The Blind Foresthez képest?
Röhögve elfut. Ettől sokkal gyengébb gépemen is megy a will o wisp része. Igaz nem max grafikán de ha nekem megy akkor neked is fog, ráadásul minden maxon.
Hogy mennyivel nehezebb azt nem tudom megmondani. Én a Wisp-el kezdtem, a Blind Forest-re még nem volt időm. Így sajnos ebben nem tudok segíteni.
Nem olyan nehéz. Persze ez függ attól is hogy milyen nehézségi fokon akarod majd játszani. Így nehéz konkrétan megmondani hogy mennyire nehéz. Easy-n röhögve végigviszed. Míg legnehezebb fokozaton azért már képes megizzasztani téged.
Ami a gépem illeti:
Intel Pentium G2030 3ghz(2 mag, 2 szálas)
Sapphire Radeon R7 240 1gb
8gb ddr3 1600mhz ram
win7 x64 op
Közepes szintű beállítások mellett(1-2 alacsonyon van) fixen megvan a 30fps-em. Nem tudom mennyire vagy fps mániás, de 30-nál már bőven élvezhető a játék. Neked ezzel a géppel simán meglesz a 4k full hd, sok fps-el.
Értem.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!