Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Várjátok már az új Life is...

Várjátok már az új Life is Strange game et?

Figyelt kérdés
Szeptember 10. én jön a True Colors :D. Már az első is nagy kedvencem volt. A második pedig életem egyik legjobb játéka. Ti mit vártok az idei résztől?

#Deck9
2021. márc. 23. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:

A Life is Strange nagyot szólt mikor megjelent, így az előzménysztorit jegyző Deck Nine-nak fel volt adva a lecke, amit hiba nélkül teljesítettek a Before the Storm-al. Az emberek egy része vagy jobbnak tartja az első LiS-nél, a másik része pedig legalább olyan jónak tartja, ha döntenie kell, akkor a LiS-t teszi első helyre, a BtS-t másodikra. Szinte senki sem tartja rossznak.

Na most a Life is Strange 2 épp fejlesztés alatt volt a Dontnod-nál, mikor megjelent a BtS (ezért adták át a Deck Nine-nak).

Max és Chloe illetve Chloe és Rachel története olyan magasra tette a lécet a rajongóknál, hogy a Life is Strange 2 minimum véleményes lett mikor megjelent. Inkább leszerepelt, senki nem tartja rossznak, csak többet vártak tőle, nem kapták meg azokat az élményeket, amiket az első rész meg az előzménysztori adott. Nekem pl. nem tetszett, sok kitöltő jelenet volt benne, a rajzolgatást egy idő után hanyagoltam is. Mindent elmond, hogy az ötödik részben a sivatagban mikor felfogtam, hogy David az a David, széles vigyor kíséretében azonnal beszélni akartam vele, persze kicsit várni kellett rá, de alig vártam, hogy megtudjam, mi történt vele meg a csajokkal (igen, Arcadia Bay-t feláldoztam). Nem tartom rossznak a részt, mert a karakterek jók, a zenék jók, csak... nem tudom, többet vártam tőle. Szerintem az a legnagyobb baja, hogy a jó döntésekkel megmenthetsz embereket. Tehát nem döf tőrt a szívedbe, nekem tehát elég "unalmas" és "kiszámítható" történetem lett. Plusz a minden részben más helyszín, más szereplők, senkihez nem tudsz kötődni, illetve tudsz, de vége, megyünk tovább "Mehikóba", mond hogy viszlát. Ez baj.

Így remélem a Life is Strange: True Color jó lesz, előzetes alapján jónak ígérkezik, a BtS-ből szerepel benne Steph, kíváncsi vagyok hogyan és miként fogja összekötni a szálakat. Bízom benne, hogy tud duplázni a Deck Nine és legalább olyan jó sztorival jönnek elő, mint a Before the Storm volt.

2021. márc. 24. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!