Miért vannak hírtelen FPS dropjaim?
Szia!
Mikor lett utoljára kipucolva/pasztázva? Hőfok rendben van? Hány vram a kártyád?
Legfrisebb driverek fentvannak?
Milyen RAM van a gépeden?
Esetleg vírusok?
Érdemes ellenőrizni ezeket :)
Nekem is hasonló számaim vannak (95-120), és sosem esett le az fps..
túlmelegedés (pucolás, pasztázás segít, ahogy írták, vagy jobban szellőző helyre és jobban szellőző gépházba átrakás), vagy a videokártya memóriája telik be folyton.
Mivel konkrét alkatrészeket nem írtál, így kicsit nehezebb megmondani. A pucolás amúgy sem árt neki.
1 GB vram elég neki, de az már necces.. Nekem is 1 felett van valamennyivel, de nekem 2 GB.
Lehet melegedik a gép.. egyből jelentkezik ahogy játszol, vagy adott idő után?
Jó lenne tudni a géped pontos alkatrészeit is egyébként.
Plusz persze amiket írtunk, kitakarítás, esetleg pasztázás. Ja meg a drivereket csekkolni!
Játékon belül ellenőrizd a beállításokat először is.
V-Sync off!
Monitor HZ legnagyobbra
Resolution Scale 50 szerintem megfelelő, és alatta a Sharpnesst is annyira. Valami probléma biztosan van, esetleg nem fut valami program közben? Vírusírtó például vagy bármi ami szórakozhat közbe. Ha csak R6 akkor érdekes.. Nvidia beállításokat is érdemes atnézni, G-Sync támogatás van? Nálam (AMD panel) tudok külön játékra dolgokat állítgatni például csomó mindent, nemtudom másik oldalon ez hogyan van. Lehet ott van rátéve valami marhaság. Esetleg ha nagyon nagy a fov (max), vagy magas élsímítást használsz nagyon, az is okozhat ilyen eséseket szerintem, de ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!