Melyik magyar oldalon van még a cáll of duty ghosts rész???
Figyelt kérdés
Ezt a részt keresem újan már régi rész de hol találhatnam meg??2021. márc. 21. 23:45
1/12 anonim válasza:
Megint jönnek a COD-os kérdések? Mondjuk gondolom itt a helyesírás a lényeg, mert ha másról nem akkor arról kiszúrni rögtön, de szerintem direkt csinálod így.
2/12 anonim válasza:
Igen kedves első válaszoló, ez az összes CoD-os kérdést ugyan az a személy írja ki és én is kiszúrtam ezt már hogy direkt csinálja. Egyszerűen senki nem lehet ennyire bugyuta (már bocsánat a kifejezésért). Csak azt nem értem, hogy bármit meg lehet találni már az interneten és még ide kiirja a rengetek kérdésit már magát a játékot is ki játszotta volna. Nem hiába nem kap normális választ, főleg, hogy elmondása szerint már nem gyerek.
De szerintem egy trollal van itt dolgunk, aki unatkozik a karantén idején.
3/12 A kérdező kommentje:
Hát képzeld nem vagyok trol és napok óta órákat keresem az interneten az összes üzletet cseh szlovák mindent végignéztem még is azt érzem hogy valahol kell neki lenni újan de sehol sem talállom már azt gondolom hogy magyar oldalon van de lehet nem postázzák külföldre
2021. márc. 22. 13:57
4/12 anonim válasza:
Ha annyira a játék volna a lényeg, már rég megvetted volna Steamen, MS Store-ban vagy PS Store-ban...
5/12 A kérdező kommentje:
az milyen oldal de hisz az nem szlovák??
2021. márc. 22. 14:43
6/12 A kérdező kommentje:
play station 4 be kell!!!
2021. márc. 22. 14:44
8/12 A kérdező kommentje:
hogy hogy ne azt keresem !!! tudo hol van netán???
2021. márc. 22. 14:48
9/12 anonim válasza:
Tanulj meg írni, utána majd várhatsz normális választ, ahogy már más is jelezte, bár én szerintem is sima troll vagy.
10/12 anonim válasza:
Google első pár találata és meg nem is kell keresni mert konkrétan az arcodba van tolva.
Valószínűleg Szlovákiában is ugyan ez lenne, mert semmivel nem különb a keresőmotor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!