Melyik Minecraft Youtuber intrója lehet az alábbi?
Évekkel ezelőttről ugrott be egy emlékkép. Az intro összevágott felvételekből adódott össze, viszont azt hiszem egy kalózhajón indult. Az intro zenéje pedig valami kalandzene lehetett. Talán a Baj van a részeg tengerésszel (Drunken sailor) című dal.
Biztos már akkor is felkapott Youtuber lehetett, hiszen mindig őt dobta be a Youtube. Sajnos évre nem emlékszem, de olyan 2011-2014 körül nézhettem.
Szerintem ez a jó öreg Magor13. :) 19Chevalier94 néven van fent yt-n. Egy szűk minecraftos rétegnek hatalmas nosztalgiaforrás az ürge.
Az említett kalózhajós mozzanat a ritter von minecraftból, a sok részt megélt, jó kis sorozatból van. :) Minecraft mapokat játszott ki, meg volt survival sorozata is.
Valóban, 2011-ben kezdett el videózni, híres szerintem sose volt. :D De nagyon szerettük szerintem jó néhányan nézni.
Szia, köszönöm a választ!
Sajnos nem talált, de a sorozatára emlékszem, nagyon jó volt ezt az emléket feleveníteni. :)
Szerintem a videós, akit keresek akkor angol nyelvű videókat gyárthatott, és az intro alatt biztosan folyt valamilyen kalandzene.
Volt alatta zene. Szerintem valamilyen hiba miatt eltűnt, vagy a yt levette. Láttam már ilyet. A teljes élményért indítsd el a dalt külön és utána a videót. :)
https://www.youtube.com/watch?v=x4ClbZ8IRJk - itt a vidiben kilövi magor a "bombát", aztán jön a pókharc.
Jó kis emlékek tényleg. 2011. március 3-án rakta föl magor az első minecraftos videót. 2010. december 20-án jött ki a béta. Hogy repül az idő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!