Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tanultatok meg repülni...

Hogy tanultatok meg repülni GTA V-ben helikopterrel PS-en?

Figyelt kérdés

Nem megy. :( PS3-on játszom. A repülőgépekkel elsőre megcsináltam mindent gold szintre, de a helikoptert egyszerűen képtelen vagyok irányítani. Tudom, melyik gomb/kar mire való, de egyetlen checkpoint-on sem tudok átmenni vele. Voltak már helikopteres küldetéseim, azokat kb. vért izzadva, nagyon sokadik alkalommal tudtam megcsinálni, mikor már ott voltam, hogy feladom.

Tudtok ajánlani valamit, hogy tudnám megtanulni? Órák/napok mentek el a repülőiskolában a Helikopter kurzus első leckéjével, és nemhogy közel vagyok hozzá, hanem képtelen vagyok az első checkpointokra is. :(

Lesz a későbbiekben olyan küldetés, amit nem fogok tudni megcsinálni anélkül, hogy pro vagyok a helikopterben?

2021. márc. 20. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig nem túl nehéz. Eddig PC-n játszottál?
2021. márc. 20. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem játszottam. Illetve még régen PC-n, kb. a Vice City volt az utolsó, amivel játszottam, de nem vittem végig, mert nem szerettem PC-n játszani. Pár hónapja vettem egy PS3-at, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helikopterrel. :(
2021. márc. 20. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorolj sokat. Nem tudom az alapvető irányítást ismered e, azért leírom. L1-gyel balra fordul, R1-gyel jobbra. A bal karral tudod dönteni a helikoptert. Ha élesel akarsz balra fordulni, akkor nyomod az L1-gyet meg balra tolod a kart. Ha jobbra, akkor fordítva.

Amikor repülsz, akkor folyamatosan süllyed a helikopter, ezért azt szoktam, hogy néha felengedem a bal kart, közben pedig ugyanúgy nyomom az R2-őt.

Ha megakarsz állni, akkor nyomod az L2-őt és hátrahúzod a bal kart. Aztán pedig felváltva nyomogatod az L2-R2 gombokat (miközben még mindig hátra van húzva a bal kar), hogy azért ne csapódj a földbe.

Ennyit tudok leírni, az a baj, hogy ezt gyakorolni kell, nincs rá konkrét trükk.

2021. márc. 20. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, ezeket tudtam, de szerintem be kell látnom, hogy béna vagyok hozzá. :( Nagyon sokat gyakoroltam már. :(
2021. márc. 23. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
én PC-n játszottam rengeteget a GTA V-tel, de ettől függetlenül - és azért is válaszolok - a repülő járműveket kontrollerrel vezettem, egy Logitech Rumplepad 2-vel ami eléggé hasonlít a ps3 kontrollerére. Szerintem első körben ne a repülő iskolát csináld, hanem kezdj el csak szabadon röpködni, először a sivatagban, aztán később menj ba a városba a házak közé, próbálj meg átmenni híd alatt, precízen leszállni. készíthetsz magadnak saját páylát is, amin helikopterrel kell végigmenni, előszőr könnyebbet aztán nehezebbet, és ezeken gyakorolj. Ha már ráéreztél a repülésra, akkor meg kezdj el parkoló autókon gyakorolni a gépágyúval lövöldözést. A legfontosabb maradt a végére, minderre Buzzardot használj. Kicsi, jól irányítható.
2021. márc. 24. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ja és a GTA online-ban, mert ott tudsz magadnak venni helikoptert. Ha zárt sessiont indítasz akkor ott egyedük vagy, nem háborgat senki.
2021. márc. 24. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megpróbálom! :)
2021. márc. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!