Miért lép ki a cs:go-ból?
Figyelt kérdés
elindítom a játékot, és x ideig megy normálisan de ranom ki szokott lépni cs:go-ból. Nem csak tálcára rakja, hanem ki is lép, de nem ír ki semmit, hogy crashelt vagy valami, hanem mintha alt+f4-et nyomtam volna. ezt mivel orvosolhatom?2021. márc. 13. 21:11
1/9 anonim 

válasza:

Kezdsnek az eseménynaplóban nézd meg nincs-e a CS-GO hoz kapcsolódó bejegyzés.
4/9 pillangoserik válasza:
egy kérdésem lenne hozzád! rendes steames a csgo vagy warzone?
én is raktam bele duplikált itemeket és játszottam szerón és kidobott de már megoldodott a helyzet! idő kell neki mire feldolgozza!
5/9 A kérdező kommentje:
steames, de már jó, újratelepítettem a windowst, csak most konkrétan az epic nem indul 0xc000007b hibakód miatt xd
2021. ápr. 20. 12:04
6/9 pillangoserik válasza:
most például az enyém is kidob játék közben most frissitem aztán szolok hogy jó e
7/9 pillangoserik válasza:
ha steamos a cs go frissitsd vagy hacrackelt akkor zárd be a steam-et az inditásához! nekem mind a kettő meg van!
8/9 pillangoserik válasza:
na én is most jöttem rá hogy ha megnyomod a ctrl+alt+delete gombot és ott rámész feladat kezelőre ott láthatod az ép aktív folyamatokat én pl:láttam hogy fut a steam és feladat befelyezésére rámentem és már jó lett steam-es esteben pedig olyat kell keresni ami nem jó steam-nek cs go crackelt-hez való egyéb dolgok ezt viszonyag én sem tudhatom hogy mi de majd rájössz4
9/9 pillangoserik válasza:
esetleg ha ez sem lenne jó ellenörizd a steam-en cs go-n bellül a csgo fájlok nem e sérültek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!