Ps4-en a Gta San Andreas-ban, hogy tudok indulni a Beat the Cock marathon-on?
A strandon kellene lennie egy piros henger alaknak. Ez a henger nincs ott, már többször is megnéztem mikor van rá lehetőség, de egyszer sem volt ott a henger. A stamina, izomzat és a bicikli képességem maximumra van fejlesztve?
A kérdés kiírása során jutott eszembe a tüdő kapacintás, lehetséges, hogy ez a probléma?
Youtube-on nem találtam videót a problémámra.
Most látom, írtad, hogy maximumon van. Pedig megnéztem, és elvileg tényleg csak az kell hozzá.
Csak bizonyos napokon jelenik meg, ez lehet gond. De mielőtt neki kezdesz érdemes kimaxolni mindent.
Már a sztorit kivittem, csalás nélkül majdnem mindent megcsináltam, csak ezt nem, az exportállást nem (a hajónál), a hegyen lévő bicikli versenyt nem meg a taxisofőrködés nincs meg. Beletelt egy kis időbe, de mostmár majdnem maximumon van a tüdő kapacintás is, de még mindig nem jó.
Majd megpróbálok minél több napon lemenni, aztán tényleg lehet az a probléma, hogy a héten csak 1 alkalommal kerül megrendezésre.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!