Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy gtx 1060 6gb-al még el...

Egy gtx 1060 6gb-al még el lehet játszogatni full hd-n 2021-ben?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig az van és nem is tervezem lecserélni. Bár azt hozzáteszem, hogy nem annyira játszok már, igazából pont ezért se cserélem le. Egyébként nem tudom, milyen játékokra gondolsz, nyilván a mai AAA-s játékoknál el-elvérezhet. De ilyen Forza 4, FS19, Subnautica, stb. játékokra tökéletes...
2021. márc. 11. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából még 1050Ti is elég, ha nem zavar, hogy 30-60FPS között vagy néha és csak low-medium, bár eddig talán az AC Valhalla ami legjobban meg tudta nálam fogni.
2021. márc. 11. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Az FHD-t elviszi, azzal nincsen gond. Viszont a grafika már inkább medium mint high.

Én nemrég cseréltem a 1060-am, mert sok játéknál már erősen FPS lagok/dropok voltak, ha élvezhető grafika mellett akartam játszani.

Bár kinek mi az élvezhető, vannak emberek akik 20-25 FPS-el is elvannak. Nekem 60 FPS alatt megfájdul a fejem és a szemem, a 20-25 számomra már élvezhetetlen kategória.

2021. márc. 11. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem laptopom van amiben 1060 6gb-os van, ami ugye gyengébb mint az asztali megfelelője, de elvagyok vele. Igazából nem is játszok annyit, de mikor igen akkor is általában Warzonet, ami közepes grafikán, full hdban tökéletesen fut.

Igazából itt az a kérdés hogy neked milyenek az igényeid.

2021. márc. 11. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Lazán, nekem is az van. Nem sokkal gyengébb, mint egy alap 1660-as.
2021. márc. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!