Valorant vagy CS:GO?
1. kérdező
steam accot kaphatunk?
21
Minek az neked? :D Nem, nem örömmel osztom meg, bocs
Látom régebbi kérdés de azért válaszolnék.
2011-ben kezdtem 1.6 al, 3000+ órát lőttem bele majd 2013 től csgo.
Igazából a csgo-t már csak a nevéért szerettem, de az 1.6 élményeit sose adta vissza és nem is fogja. Nagy bázisra tett szert mert a cod4, cs:s és 1.6 bázisa áttért rá. Mai napig a skin biznisz és fogadások miatt van top1-en.
Valorant vagy csgo? Melyik a jobb?
Ez egy olyan kérdés amire nem lehet egyértelmű választ adni, de arra lehet melyiknek jobb a dinamikája és ez egyértelműen a Valorant.
Leültem 3 hete csgo-ra és azt vettem észre, jézusom hova mennek a golyók? Egyszerűen valorant után nem éreztem a szórást, annyira láthatatlan vagy nem is tudom, teljesen furcsa. Valiban ha lövök látom a golyókat merre mennek, könnyebb a spray sokkal valamint a hit box is.
Igazából azt javaslom próbálja ki mindenki mindkét játékot és döntse el melyikkel akarja tolni, de véleményem szerint mivel a csgo 9 éves játék, új motort nem kapott, a valorant grafikailag is és élményben is veri még ha full low-on tolom akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!