Milyen lesz a Dragonball - Raging blast 2 Story mode-ja?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy olyan lesz-e mint az 1. részé hogy egymás után kiválasztjuk a harcokat, vagy megcsinálják e úgy mint a tenkaichi 2-ben és a budokai 3-ban volt, hogy lehet repülni, esetleg mászkálni? vagy még semmit sem tudni efelől?2010. aug. 18. 15:12
1/1 anonim válasza:
Hát nekem megvan a játék és nem story mod a neve hanem 2 változata van
1.galaxy mode:mindenkivel harcolhatunk(jóval és gonosszal is) ilyen dominószerű (végig kell vinned pl gokut hogy megkapdt vegitát) vannak benne túlélőharcok,sima harcok,iőlimitesek,olyanok hogy nulla élettel kell nyerned és szerencsére elég részletes
2.battle zone:harcolni kell ilyen torna szeresűgéken(vereség nélkül fell kell jutni ranglétra tetejére)
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!