Path of Exile-ba Marauderrel nem is lehet Kétkezes fejsze / kard al menni?
Figyelt kérdés
Elterveztem 1 skill tree-t kétkezes fejszére elkezdtem a karaktert és nézem hogy két kezes fejszét felse tudom venni mert dexterity kell hozzá az meg alig van a talent fába most csak Two handed Mace meg dual wield one handed mace/axe-ot lehet vele használni?Van a talentomba 100 dexterity de ha játék felétől már nem tudom felvenni tovább az axeokat a jatek meg nem enged új fát csinálni akkor kezdhetem az egészet elöről...
SKill Tree: [link]
Közbe rájöttem h Sword accuracy bonusz miatt talán még jobb lenne de ahoz még több dexterity kell.
2021. márc. 8. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!