Segítene valaki megkeresni azt a nagyon régi (Windows 98 körül) játékot, ahogy egy fém golyóval kellett menni egy 3D-s világban?
Figyelt kérdés
Szeretnék vele nosztalgiázni.
Valami 3D-s "benchmark" szerűség feelingje volt, jó zenével alatta, billentyűzettel kellett irányítani, egyszerű 3d elemekből és poligonokból lévő pályákkal, de egyébként igényesen volt megcsinálva. Hátha valaki ráhibázik, nagyon örülnék neki! Köszi!
2021. márc. 5. 00:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem a Neverball-ra gondolsz.
2003-as játék, régen én is játszottam vele, de akkoriban a Knights & Merchants II és a Tropico 2-ért voltam oda.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Nem ez volt konkrétan, de abszolút ilyesmi stílusú volt a játék. Csak úgy emlékszem nem is volt játék köré téve. Csak végig kellett menned a pályákon, mintha valami benchmark lenne. Félek soha többet nem látom. :)
2021. márc. 5. 00:59
3/10 anonim válasza:
Ballance esetleg? Bár most ahogy rálestem ez is már 2004-es.
4/10 anonim válasza:
Vagy valamelyik Marble Blast még esetleg.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos egyik sem. Lehet, h akkor véletlenül került hozzám valakinek egy hobbi projektjeként és nem jutott ki annyira nagy tömeghez. Kár, kár. :)
2021. márc. 5. 14:18
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Amúgy kereséshez egy jó trükk: írd be google-ba pl hogy marble games pc és keress képekre. Ha a képek között sikerül kiszúrni akkor jóformán nyert ügyed van.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a wiki oldalt, jó ötlet volt!
Sajnos nem találtam meg.
Utolsó, igen, mielőtt ide írtam azt csináltam órákig.
Akkor ez ennyi. Köszi szépen azért!
2021. márc. 5. 19:22
10/10 anonim válasza:
3D Pinball for Windows - Space Cadet (Windows XP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!