Autos jatekok (forza,nfs ,the crew 2) vagy lövöldözés call of duty es battlefield szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 16:16
1/10 anonim válasza:
Megvan mindegyik a felsoroltak közül, az autós játékokból csak forzát kell megvenni,abba benne van minden ami a crew2,nfs-be crew2 hamar megunod,nfs-t is. battlefieldet jobban csípem
2/10 A kérdező kommentje:
Juniusban lesz xboxom negy jatekot veszek eloszor fifa 21,nfs heat ,crew 2 es forza horizon 3.
a 4 annyi mint majdnem a 3 osszesen de ugyis megvennem ezeket aztan majd a 4 et is megveszem vagy game pass al jatszok rajta.
az nfs heat egyedi a rendorok miatt a tobbibe nincs a most wantedet is imadtam.
a crew 2 egesz amerikat adja es meg viz levegoben is lehet.
a forza horizon 3 ausztral feelingje is nagyon jo.
a sima verseny jatekokat mint a forza motorsport vagy grand turismo nem szertem .
2021. márc. 3. 17:28
3/10 anonim válasza:
NFS 2015,Heat ben is vannak rendőrök.
4/10 A kérdező kommentje:
tudom a crewre es forzara ertettem
2021. márc. 3. 17:51
6/10 A kérdező kommentje:
kuldsz egy linket rola videot
2021. márc. 3. 19:46
7/10 anonim válasza:
A Horizon 3-at nehezen veszed már meg, hacsak nem lemezen. Online sajnos már nem kapható, csak a 4-es.
8/10 anonim válasza:
Leszokott lenni a 3-is árazva 3000forintra csak ritkán,most a 4-nek a DLC-it futatják agyon leárazásokkal.
9/10 A kérdező kommentje:
ertem koszi
2021. márc. 6. 19:58
10/10 anonim válasza:
NFS is benne van Game Passbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!