Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez nálam miért nem működik?

Ez nálam miért nem működik?

Figyelt kérdés

Az elején azt a beállításos valamit nem csináltam meg. De nem hinném, hogy az a baj.

[link]

Egyébként az ilyen nálam soha nem működött.

2021. márc. 1. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Elég nagy bullshitnek hangzik az a része, hogy adj meg neki minden engedélyt, hogy fusson a háttérben és ne lője ki a rendszer. Mintha valami egészen más dolognak nyitnád meg az utat, hogy ténykedjen a háttérben (pl. kriptobányász).

Az a része pedig, hogy valamihez csak úgy férsz hozzá, hogy előtte tök idegen appokat kell telepíteni és futtatni, azoknak meg engedélyeket adni, megint az adathalászat és kártevőfuttatás melegágya.

Ha te ezt mindent végig csináltad és még úgy sem működik, akkor annak két oka van. Egyrészt sikeresen hülyére vettek, egy potenciálisa kártevőt így már be tudsz engedni a rendszer, ha követted az utasításokat. Másrészt pedig az egész tartalom végig kamu volt, mert a játékot nem lehet meghackelni.

2021. márc. 1. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem csinaltam mindent végig.

A beállításokba nem csináltam semmit.

Nem hiszem, hogy ezt a játékot nem lehet meg hackelni

2021. márc. 1. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Adom #1-et. Hiába fejlesztenek ki bármilyen biztonsági rendszereket, ha a gyerekeket ilyen könnyen meg lehet győzni, hogy önként és dalolva lője ki mindet, aztán telepítsen egy backdoort.
2021. márc. 1. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Gondolom ezt a beállításokba kellett. Mert azt nem tettem meg.
2021. márc. 1. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mert az összes olyan videó ami arra kínál megoldást hogy mikrotranzakcióval vásárolható szolgáltatást szerezz meg ingyen, csak csalás, amivel te fogsz kárt elszenvedni.
2021. márc. 1. 13:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi van azokkal, akik kommentben írták?
2021. márc. 1. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Élek a gyanúperrel hogy kamu felhasználók, és azok írták akik az egész csalás mögött vannak, hogy hitelesebbnek tűnjön a videó.
2021. márc. 1. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az is fura, hogy az összes hozzászólás nagyjából egy időben keletkezett, előtte, utána semmi aktivitás a komment szekcióban. A legtöbb hozzászóló pedig török, mikor ez egy angol nyelvű, leírású videó, de láttam arabot meg indonézt is. Európait vagy amerikait egyet sem. Mindezt egy Amerikai Fater mobiljáték alatt? Hát mit ne mondjak minimum fura. :D
2021. márc. 1. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:

A másik egyszerű manipuláció, hogy ha valaki negatív kommentet ír, azt egyszerűen törlik. Te csak a pozitívat látod, és elhiszed, hogy minden oké.

Bármilyen hack, csalás, jelszófeltörés, illetéktelen hozzáférés (belépni valaki közösségi oldal fiókjába például) témában keresel, vagy vírust fogsz letölteni, vagy pedig az adataidat lopják el. Az egyik legfelelőtlenebb dolog bármilyen programot letölteni és futtatni, amit ezekben a videókban felajánlanak. És ezek szerint benned fel sem merült, hogy ez mind átverés, hanem azt bizonygatod, hogy miért igaz. Hiszen ami az interneten fent van, az mind igaz ezek szerint. A valóság az, hogy te potenciális áldozata vagy ezeknek, és előbb-utóbb behúzol az ilyen "hacker" cuccokkal valamit, ami nagyon durván meg fog szívatni.

2021. márc. 1. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!