Leslie1661 kérdése:
Hogyan tudok külföldön, ugyan csak külföldön vásárolt Play station 4 konzolal, MAGYAR FELIRATOS, illetve magyar nyelvű játékokat letölteni?
Figyelt kérdés
A probléma az hogy rengeteg játékot látok ahogy a Youtuberek magyar felirattal illetve magyar szinkronnal játszanak. Én ugyan ezeket a játékokat letöltve nem találok sokszor még magyar feliratot sem, nem hogy magyar nyelvet. De a The Vr, Nessaj, stb Videósok pedig igen. Úgy is játszák végig. Mi lehet a gond, és hogyan tudok rá megoldást találni? Van aki találkozott már hasonló problémával?2021. márc. 1. 02:36
1/11 anonim válasza:
Regisztrálj a magyar Store-on és ott vedd meg a játékot.
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a Store-on belül, nem kínált fel semmi olyan lehetőséget hogy Regiot tudjak váltani,m. Utánna néztem de míg máshol ezt a store felkínálja, nálam nem. Így most úgy döntöttem újra rakom a PS4-et, hát ha így engedélyezi majd a magyarországi régiót is. Ha nem, akkor újra jelentkezek itt, további opciók, illetve tanácsok miatt.
2021. márc. 1. 10:37
3/11 anonim válasza:
A Store-on tudsz régiót váltani, de nem sok értelme van, mivel nem tudsz úgysem vásárolni.
Regisztrációkor tudsz régiót választani, de ha jól rémlik, akkor magától határozza meg a cím alapján. Szóval csinálnod kell egy teljesen új profilt, ahol magyar címet adsz meg.
4/11 anonim válasza:
csinálsz egy magyar acc-ot, és a magyar store-ból veszed a játékokat
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben, ezt megcsináltam, létre hoztam egy magyar profilt, bár a store még mindig angol, de a regio magyar es ft ban írja ki a játékok árát is. Ami még mindig zavar, hogy ha bemegyek pl a Days Gone letöltés előtti info pultba, nem találok magyar feliratot ott ahol felsorolják milyen feliratok tartoznak a játékhoz. Ez probléma? Nálatok kiírja hogy elérhető magyar felirat is a játékoknál?
2021. márc. 2. 01:05
6/11 anonim válasza:
Ha a telefonos appot használod, és ott keresel rá az adott játékra, akkor ott rendesen írni fogja az elérhető nyelveket. Például a Days Gone-nál is. Illetve ha a Ps-ed nyelve magyarra van állítva, majd a játék is automatikusan magyarul fog elindulni.
Viszont sajnos még mindíg nagyon kevés játék rendelkezik magyar felirattal, a szinkronról meg inkább ne is beszéljünk. Tudtommal csak három játék kapott szinkront, a Knowledge is power, Frantics, Hidden agenda.
7/11 anonim válasza:
nem fogja kiirni, és a felület is angol, ez sajnos ilyen. ám ha forintban vannak az árak, akkor az magyar store, és amiről lehet tudni, hogy van hozzá magyar felirat, azon lesz is.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét. Sikerült megoldani a problémát, miután létrehoztam egy új felhasználót és Magyarország régiót, valamint magyar nyelvet ez által Store-t kaptam így a játékok magyar felirattal kezdődnek. (Persze ahol elérhető Magyarországon is a felirat) Tudtok nekem még esetleg olyan játékokat mondani ahol létezik ps4 magyar felirat? Google-nak már utánna néztem de nem találtam sokat (Detroit, Beyond two souls, God of war, ezeket ismerem.
2021. márc. 10. 02:09
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez a link nagyszerű!:)
2021. márc. 24. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!