Még mindig olyan borzalmas a Just Caus 4, mint a megjelenés körül, változot valamit, érdemes kipróbálni, mik a tapasztalaitok?
Nekem jobban bejött a 3. A történet jobban tetszett, bár még nem vittem végig a 4-et, de a 3 meg van 100%ra.
Elég mások a játékmechanikák, kicsit össze is voltam zavarodva az elején. A tömérdek hely challengei majdnem egytől egyig az, hogy egy karikán át kell hajtani jó gyorsan/egy bizonyos járművel. A fejlesztések is csak a tether fejlesztésére vannak. Nagyjából minden más, ami a 3ban fejleszthető volt, az most megvan alapból.
A tethernek 3 fajta módja lett, a sima húzós, egy ami egy lufit aggat a tárgyra, meg egy booster rakéta. Személyre szabható, hogy pontosan mit csináljon autómatikusan, gombnyomásra, vagy a gomb nyomvatartására.
Nem kötelező felfedezni a settlementeket egy megyében ahhoz, hogy felszabadítsd, így elég könnyen el lehet siklani felettük, és a challengeik felett.
A chaos objectek felrobbantása se kötelező egy terület felszabadításához.
A fura az hogy ps4-en jobban futott mint a 3. A három az nagyon be tudott lassulni.
Nekem személy szerint jobban tetszett a 3 tarkább színvilága is de ez szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!