Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy régi istenszimulátort...

RagnarAri kérdése:

Egy régi istenszimulátort keresek hol találhatnám meg?

Figyelt kérdés

a képernyőn mozogtak a vízköpők (szobrok a képernyő szélein), egyiptomi zene szólt a háttérben, és megteremtetted a népedet egy bolygón, ez egy indirekt játék volt emlékezetem szerint, és volt benne hit rész is kb 5 évesen mutathatta meg az apám, ezen a videón a legelején és a legvégén hallható az egyik zenéje : www.youtube.com/watch?v=pEEi35hjO8E&t=54s

léci segítsen valaki, már mindenhol kerestem de nem találom.

2021. febr. 28. 06:18
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Populous és a black & white volt anno a legjobb.
2021. febr. 28. 06:26
 2/9 A kérdező kommentje:
én konkrétan ezt a játékot keresem, kötődöm hozzá.
2021. febr. 28. 06:39
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
mit ertesz "indirekt" alatt?
2021. febr. 28. 06:51
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
48%

amugy ha neked nem is de mas miatt ajanlom a #1 kivul a

From Dust (2011) jatekot is, eleg erdekes

2021. febr. 28. 06:54
 5/9 A kérdező kommentje:
csodák és próféták útján irányítod őket
2021. febr. 28. 06:54
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 igen sejtettem meg rajottem

nem nagyon fejezik ezt ki igy se angolul (vilag) se magyarul

amire gondolsz hogy nem tudsz mindent iranyitani (karaktereket) legjobb pelda ra a Tropico pl.

vagy ha mar Isten Simulatorrol van szo akkor Mester of Olympus pl. es mellette Pharao is ott van pl.

"csak" eleg hivatalosan a "szimulator"/"menedzselos" kategoria

sajnos nem talaltam hasonlott se eddig amit keresel, gondolom nagyon regi es valami "mini" jatek inkabb

2021. febr. 28. 07:11
 7/9 A kérdező kommentje:
pontosan
2021. febr. 28. 07:12
 8/9 Hintalow ***** válasza:
100%

Ha valóban isten szimulátor játèk volt, akkor ebben a listában meg kell találnod

[link]

Csalóka, mert jópár játèkot nem ide sorol pl. A fent emlìtett Pharaoh, ès hasonlóak, mert ott már direktben èpìtkezel ès formálod a világot, ne csak a követőid által.

Szóval ha ebben a listában nem találod amit keresel, akkot a tycoon stìlusban èrdemes keresgèlni

2021. márc. 1. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, sztem ahogy az első mondta, Populus meg B&W a jó, bár én tizenX éve nem játszottam semmi singlet. Lehet azért nem tudok róla, de kétlem, hogy a közelébe értek volna annak a 2 címnek.
2021. márc. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!