Egy régi istenszimulátort keresek hol találhatnám meg?
a képernyőn mozogtak a vízköpők (szobrok a képernyő szélein), egyiptomi zene szólt a háttérben, és megteremtetted a népedet egy bolygón, ez egy indirekt játék volt emlékezetem szerint, és volt benne hit rész is kb 5 évesen mutathatta meg az apám, ezen a videón a legelején és a legvégén hallható az egyik zenéje : www.youtube.com/watch?v=pEEi35hjO8E&t=54s
léci segítsen valaki, már mindenhol kerestem de nem találom.

amugy ha neked nem is de mas miatt ajanlom a #1 kivul a
From Dust (2011) jatekot is, eleg erdekes

#5 igen sejtettem meg rajottem
nem nagyon fejezik ezt ki igy se angolul (vilag) se magyarul
amire gondolsz hogy nem tudsz mindent iranyitani (karaktereket) legjobb pelda ra a Tropico pl.
vagy ha mar Isten Simulatorrol van szo akkor Mester of Olympus pl. es mellette Pharao is ott van pl.
"csak" eleg hivatalosan a "szimulator"/"menedzselos" kategoria
sajnos nem talaltam hasonlott se eddig amit keresel, gondolom nagyon regi es valami "mini" jatek inkabb

Ha valóban isten szimulátor játèk volt, akkor ebben a listában meg kell találnod
Csalóka, mert jópár játèkot nem ide sorol pl. A fent emlìtett Pharaoh, ès hasonlóak, mert ott már direktben èpìtkezel ès formálod a világot, ne csak a követőid által.
Szóval ha ebben a listában nem találod amit keresel, akkot a tycoon stìlusban èrdemes keresgèlni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!