Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki jártas fnaf-ban, nektek...

Aki jártas fnaf-ban, nektek is feltűntek ezek a dolgok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval ez nektek is feltűnt, hogy mikor Ultimate Custom Nightban Nightmare megöl, akkor van egy olyan dialógusa, hogy ‘You will not be spared you will not be saved’ és a FNaF AR-ban (a telefonos játékban) Springtrap mikor jumpscare-el utána van egy dialógusa ami szó szerint ugyanaz.

Szerintem Nightmare az William-et akarja szimbolizálni, van még rá egy másik “bizonyítékom” is (de persze lehet csak túlgondolom de ez amit elmondtam akkor sem lehet véletlen), ismét UCN, mikor Nightmare megöl akkor van egy másik dialógus ami így hangzik: ‘I am your wickedness... made of flesh’

És mikor megjelent a Silver Eyes-nak a képregényes verziója, megtudtuk, hogy William és Henry is hogy néznek ki, és azon a képen William-en sárga csokornyakkendő volt viszont Nightmear-nek is pont olyan van szóval én ez miatt gondoltam, hogy őt szimbolizálhatja.

Ti mit gondoltok erről?

#teória #Fnaf 1 #Five Nights at Freddy’s 1
2021. febr. 24. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem a kérdésedre válaszolok, csak egy tanácsot szeretnék adni. Ilyen jellegű dolgokat Reddit-re írj ki, sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ. Ott biztosan van fnaf témájú subreddit.
2021. ápr. 23. 23:18
 2/2 anonim válasza:
Szia! Ebbe nem gondoltam bele. Lehet nem gondolod túl, mert elég jól összefügg minden. Szép észrevétel!:)
2023. máj. 8. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!