Szerintetek mik a legjobb modok skyrimhoz?
Nagyon szép grafikát és szép karaktereket, illetve szebb ruhákat szeretnék nekik. Viszont kb milliónyi mod van, youtube videósok is mind mást mondanak.
Esetleg valakinek van tippje milyen modok lennének a legjobbak ehhez a célhoz?
(skyrim special edition - eredeti)

Az egyik legjobb gyűjtemény, amit valaha láttam, én a Legendary-hoz használom. Irdatlan sok hely kell neki (ez relatív, 150GB kb.) és sok idő, mire összeállítod, de a végeredmény az szerintem nagyon jó.
Köszönöm, tényleg atom jól néz ki :D
Lehet én is ezt szedem le. Mert elkezdtem magamnak összeállítani a dolgokat és bár szép, borzasztóan sok munka és figyelem azzal szórakozni, hogy a modok ne írják egymást felül. (Volt már járkáló fogsorom meg különböző szinű testrészek stb)

Nem említetted konkrétan, de gondolom fegyverek is érdekelnének. Mivel elég közel áll hozzám Japán, számomra ezek a kardok kötelező darabok.
Ruha terén ez szintén:
Férfi karakterekhez pedig ezt a kettőt ajánlom:
Én az utóbbit szeretem jobban egyébként. Sokkal realisztikusabb. Egy "gond" van vele, hogy nem egészen sfw, de hát na, a játékoson múlik minden. :D Nem kell ott pucéran flangálni. :D

Upsz, lemaradt a kard. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!