Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyikük lenne a legjobb vétel ?

Aesma Daeva kérdése:

Melyikük lenne a legjobb vétel ?

Figyelt kérdés

Ezio collection

God of war 3

God of war

Far cry 5

Ghost of Tsusima

Last of us 2

Resident evil 2

Horizon zero dawn

Assassin Creed Black Flag

Dark souls triology

Far Cry 4

32 ezer forint-om van a kérdés te milyiküket vennéd meg vagy ajánlanád nekem hogy megvegyem ?

Vagy esetleg van valami más játék amit tudtok hasonló stilusal valami nagy kedvenc ?

2021. febr. 23. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Indulok a sarki boltba. Melyiket vegyem meg?

- Nápolyi

- Bakony camembert

- Abonett

- Tusfürdő

- Pilótakeksz

- Fanta

- Elem

Csak egyikükre van pénzem. Melyikük lenne a legjobb vétel? Esetleg valami más, amit szerettek?

2021. febr. 23. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Ezek szerint PS4-ről van szó? Akkor egyértelműen a Bloodborne.
2021. febr. 23. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
18:53 tudod nem mindenki teheti meg hogy bármit megvehet és egyáltalán nem akartam felvágni ezzel hiszen a mai világban ez kugyasza*rt sem ért tudod én dolgoztam (anno nyáron a dohányba(napszám) ) ahol tűzőnapon kellet egésznap szenvedni és nem anyám rakta elém hogy nesze fiam itt van vegyél amit akarsz lehet gyüjtögetem hónapokon át ezt a kis pénzt a válaszod tökéletesen rávilágit arra hogy az emberek közömbösek de tök mindegy lesz**om mert úgy is írsz ide egy fa*z*ág*t amin idegen emberek nevethetnek egy idegen emberen
2021. febr. 23. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ma töltöttem be a 17et és egész életemben akartam egy konzolt de sose volt rá lehetőségem hogy vegyek amint munka képes lettem eláltam dolgozni és sajátkezű munkámból vettem mind azt ami neked alád volt tévé habár bocsánat
2021. febr. 23. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te tényleg ilyen buta vagy, hogy nem látod az első válaszában a szarkazmust ami a kérdés tartalmára irányult?
2021. febr. 24. 02:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan camembert vennék!:3
2021. febr. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!