2/8 anonim válasza:
Ő... pontosabban Secret of Monkey Island
3/8 anonim válasza:
Life is Strange, Detroit Become Human, Shadow of the Colossus
4/8 anonim válasza:
Ez mindenkinek más.
Most mondhatnám, hogy szerintem is Monkey Island (Amúgy annyira sajnálom, hogy abból még nem lett remake :() de nem jelenthetem ki, hogy az a legjobb story, mert másnak meg más lesz a kedvence.
5/8 anonim válasza:
Ez elég szubjektív.
Számomra! : Beyond Two Souls, Mass Effect 1-3, Life is Strange, Detroit Become Human, Red Dead Redemption 2, The Last of Us, What Remains of Edith Finch
7/8 anonim válasza:
4-es. Felújították grafikailag az első és második rész (ezt vehetjük remake-nek) De magához a történethez szerintem nem mertek nyúlni, túl nagy a rajongótábor - jobban is tették. Mondjuk én maradok az eredeti grafikánál.
8/8 anonim válasza:
13 Sentinels: Aegis Rim
Persona 5
The World Ends with You
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!