Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most komolyan, egy ember hogy...

Most komolyan, egy ember hogy képes ilyen gyorsan és ilyen pontosan célozni mint ez a srác? Aim Lab

Figyelt kérdés

Erről van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=yBsFzzIoK2w

Egyszerűen nem tudom felfogni. Akárhány Hz -s monitorja lehet az embernek, ez azért eléggé hihetetlen. Gondolom nem 60-75Hz -n tolta ezt végig. Valaki, akinek 144 - 240Hz -s monitorja van, magyarázza el, hogy ez hogy lehetséges? Egyes emberek lassabban érzékelik az idő múlását? Mert másra nem tudok gondolni. Ez tisztára mint egy aimbot, ami ugyan hibázik, de nagyon ügyes.

2021. febr. 22. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem fake.. Lehet az időzítő fent külön oda lett illesztve (megokdható),a videó meg gyorsított vagy szerkesztett.. Ilyen reakció ideje semmilyen embernek sincs :)

Esetleg lehet hogy nem is ő játszik hanem a gép, vagy csak egy egyszerű csalás.. Van pár lehetőség igazából

2021. febr. 23. 01:29
 2/3 anonim ***** válasza:
2021. febr. 23. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom régi poszt de hiszed vagy sem Jerry Miculek tart egy világrekordot revorverrel, 4 cél 12 lövés 2 másodperc alatt. (e közben tárat is cserél ) szóval ehhez képest egy számítógépes játék kismiska
2021. okt. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!