Sims 4 Life Tragedies mod megvan még valakinek?
Bele tettem a játékba, és az öregem meg a fiatal felnőtt lánya is ilyen szívbetegek vagy mik lettek és meghaltak. Annyira nem zavart, történik ilyen tök valósághű tetszik meg minden. Viszont a nőnek volt egy akkor kicsi gyereke aki a kamasz nővérére maradt, aki azóta felnőtt a fiú meg kamasz és a fiú hirtelen össze esett és kimutatta, hogy örökölte a betegséget és ő is meg fog halni. Itt már kicsit pánikba estem, oké hogy meghal de ne kamaszként mert szegény nővére egyedül marad állapotosan...(Meg igazából csak egy nagy családfát akarok, és haljon meg majd ha lesz felesége meg gyereke de ne most)
Azt mondta valaki, hogy ki lehet őket gyógyítani, de azt nem irta meg hogy és nálam nincs is semmilyen opció se telefonba hogy menjen korházba vagy valami. Az előző 2 embernél azt hiszem volt, csak akkor még nem tudtam, hogy azt jelenti és nem merek visszamenni a játékba amég nem tudom, mert nem akarom hogy épp akkor haljon meg :D Valaki tudja, hogyan kell? Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!