Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek? (?)

Mit tegyek? (?)

Figyelt kérdés

Blokkolják nagyon sokan a fiokomat alaptalanul, és felek hogy tiltani fogja a stardoll !😢😢

Az történt hogy kerestem rózsaszín hajat. Irt egy doll a vendegkonyvembe hogy nézzem meg a Bazarjat mert FÉLRE TETT NEKEM EGY HAJat. Megnéztem, és nem tetszett , megírtam neki szépen. Gondolom nem tetszett neki hogy nem vettem meg, és azt mondta hogy muszáj mostmár megvennem satöbbi satöbbi .. És akkor jöttek a kommentek a barátaitól hogy blokkolnak stb.. Mit tegyek? 2015 óta tag vagyok, most épp arra pályázom hogy Cg legyek .. Nem értem mire jó ez???

mrs.Eszter

2021. febr. 17. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ismeretlen emberek tiltanak. Wow, most össze fog dőlni a világ...
2021. febr. 17. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én régen rendszeresen stardolloztam (asszem 2013-bán kezdtem) és ne írj vissza ilyen embereknek, tapasztalatból mondom. Nézz meg híres dollokat és nézz be a bazárjába. Jobban jársz. Ha nem tetszik egy haj amit ajánlanak neked, hogy vissza sem kell írni, mintha nem láttad volna.
2021. febr. 17. 22:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ettol dől össze .. hanem attól , hogy nekem ez a játék sokat jelent.
2021. febr. 17. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm! Remelem nem fognak tiltani, hatalmas munkám van ebben az egészben. Nem tudnám elviselni ha minden elveszne ilyen emberek miatt..
2021. febr. 17. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit nagyon félreértettél. Csak ők fognak tiltani téged mint személyt, s nem mint a játék a fiókod. Ha ők tiltanak is csak annyi hogy nem tudsz velük kapcsolatba lépni(ami nem is baj). DE magából a játékból nem leszel kitiltva.
2021. febr. 17. 23:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem hogy úgy lesz :)
2021. febr. 18. 05:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy az előttem szóló mondja, minden online rendszerben, játékban van a tiltás/blokkolás lehetősége, ez nem fiók szinten megy, csak a tagok egymást blokkolják, semmi baja nem lesz a fiókodnak nyugi! Ha reportolnak tisztességtelen játék esetén és bizonyítani is tudják, akkor van baj, de ha tisztességesen játol, csak nekik nem tetszik valami, hiába reportolnak! Blokkolással meg nem kell foglalkozni, csak nem látod az adott játékosokat és nem tudsz velük kapcsolatba lépni, ennyi az egész! :)
2021. márc. 13. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! :)
2021. márc. 13. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!