Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mikor jön ki a gta 6?

Szerintetek mikor jön ki a gta 6?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az éven már tuti nem.

Max előzetes.

Az meg azt jelenti, hogy akkor talán jövő év vége, de inkább utána.

2021. febr. 17. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, én is inkább 2022 decemberére, de reálisabban 2023 tavaszára számítok. Nagyon összetett játékról van szó, plusz hozni akarják azt, sőt magasabb színvonalat mint az 5 esetében. Jó munkához idő kell alapon, kb. 2 év még.
2021. febr. 17. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem még a trailer is rohadt messze van. A világ összes pénzét szerzik jelenleg IS a GTA V-tel, hülyék lennének sietni a 6-tal. Amíg az embereket érdekli a GTA 5, és még pénzt is költenek rá, addig valszeg egy trailert sem fognak kiadni. Szépen megvárják, hogy elkezdjen lecsillapodni a GTA láz és amint ez a folyamat megtörténik gyorsan bedobnak egy új előzetest, hogy szinten tartsák az érdeklődést. Ismét elkezdik vásárolni a GTA-kat, és hagyják, hogy az emberek saját magukat Hypo-lják fel, pont ahogy a Bosszúállók 4-nél is történt. Aztán ha úgy érzik, akkor a játékot is kiadják, de én a kalapomat merem rá tenni, hogy ez nem a következő 5 éven belül fog megtörténni.

Üzleti stratégia az egész. Nem érné meg nekik kiadni a 6-ot a jelenlegi állapotok közepette, feltételezem, hogy túl előrehaladott állapotban sincsen még a játék. Aztán természetesen megeshet, hogy az nem fog történni amit én mondtam, csupán erre látom a legnagyobb esélyt.

2021. febr. 17. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!