Az éven már tuti nem.
Max előzetes.
Az meg azt jelenti, hogy akkor talán jövő év vége, de inkább utána.
Szerintem még a trailer is rohadt messze van. A világ összes pénzét szerzik jelenleg IS a GTA V-tel, hülyék lennének sietni a 6-tal. Amíg az embereket érdekli a GTA 5, és még pénzt is költenek rá, addig valszeg egy trailert sem fognak kiadni. Szépen megvárják, hogy elkezdjen lecsillapodni a GTA láz és amint ez a folyamat megtörténik gyorsan bedobnak egy új előzetest, hogy szinten tartsák az érdeklődést. Ismét elkezdik vásárolni a GTA-kat, és hagyják, hogy az emberek saját magukat Hypo-lják fel, pont ahogy a Bosszúállók 4-nél is történt. Aztán ha úgy érzik, akkor a játékot is kiadják, de én a kalapomat merem rá tenni, hogy ez nem a következő 5 éven belül fog megtörténni.
Üzleti stratégia az egész. Nem érné meg nekik kiadni a 6-ot a jelenlegi állapotok közepette, feltételezem, hogy túl előrehaladott állapotban sincsen még a játék. Aztán természetesen megeshet, hogy az nem fog történni amit én mondtam, csupán erre látom a legnagyobb esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!