A Tomb Raider mennyire jó játék?
Ha Steam-en veszed akkor bármilyen op rendszerrel alatt futni fog, mivel ezek a retró játékok már portolva vannak a legújabb rendszerekhez.
Én megvettem az összes TR játékot Steam-en az összes DLC-vel együtt, hát...a 96-os azért mai szemmel nézve és játszva már annyira nem szórakoztató. (nekem legalábbis).
Viszont a Legend (2006), Anniversary (2007), Underworld (2008) -ezek részek már azért játszhatóbbak játékmenet, irányítás, és történet szempontjából.
A legjobb pedig a 2013-as újrakiadás utáni 3 rész. Sztoriban és minden egyébben az egyik legjobb játéksorozat amivel valaha játszottam.
Az eredeti 1996-os egy kicsit 'speciális'. Az irányítás szempontjából nem öregedett valami jól. Bár analóg bevitellel állítólag jobb. Így nem próbáltam.
Az Angel of Darkness egy elbukott reboot, ami felrúgrta a sorozat hagyományait. A megjelenésekor eszetlen bugos volt. Állítólag rendbe tették, de nálam a hang sosem ment normálisan.
A Legend és Underworld egy olyan reboot, ami visszatért a sorozat gyökereihez és pont a jó helyeken és mértékben modernizál.
A 2013-as reboot sikeres, de eszetlenül borzalmas. A legrosszabb AAA játék, amivel a 2010-es években játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!