Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Assassin Creed nyujt...

Aesma Daeva kérdése:

Melyik Assassin Creed nyujt többet szerinted melyik "jobb" ?

Figyelt kérdés
Sose játszottam Ac-val gondoltam ideje már kipróbálni a híres frenchiset nos origist hez huzodok leginkább de azt írták többet az már nem Ac ezio trillgyn gondolkozom a black flagen vagy az unity milyeken ajánlanátok egy szüzkezünek melyik a kedvencetek ?
2021. febr. 13. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nálam az Ezio trilógia a nyerő. Utána a Rogue. De a Black Flag sem rossz, sőt... Az unity-hez még nem volt szerencsém így arról nem tudok nyilatkozni.
2021. febr. 13. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ezio - azaz a második rész és egyértelműen a Black Flag, amely önmagában az egyik legjobb open world kalózos játék is. A többi az nem igazán veszi fel velük a versenyt - szerintem.

Szóval az ezio-val és a Black Flag-gal nem fogsz mellé nyúlni,

2021. febr. 13. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
A kalózos
2021. febr. 13. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Origins a legjobb.
2021. febr. 13. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is az Ezio-trilógia volt az egyik legjobb, de számomra a Black Flag jobb volt, a gyönyörű helyszínek miatt.

Nálam amúgy az AC meghalt a 4 után, bár a Valhallát kipróbálnám, mert szeretem a skandináv dolgokat.

2021. febr. 13. 12:03
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
62%

En ha egyszer kiprobalom szinten elsonek Black Flagot fogom szerintem

nem igazan tetszett egyik se videok alapjan

marmint nem kinezetileg meg harcmenetileg, hanem a jatek maga (osszkep-jatekmenete), eleve a fps nezetueket szeretem inkabb

2021. febr. 13. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Origintől kezdve tényleg nagyot változott a sorozat, de szerintem előnyére. Ha az "igazi" AC-t akarod megtapasztalni, akkor a korábbiakkal próbálkozz.
2021. febr. 13. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
12%
Olyan igazán különlegesnek egyiket sem tartom. Az AC sorozat szerintem azzal az időszakkal esik egybe, amikor az Ubisoft játékai lelketlen futószalag pénzgyárrá váltak.
2021. febr. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!