Ki milyen Xbox játékot ajánlana?
Figyelt kérdés
Milyen játékokat lenne érdemes kipróbálni? Nekem a Dark Souls típusú játékok jönnek be, habár előtte egyáltalán nem szerettem őket, de a kihívás eléggé megfogott benne. Végigjátszottam mindhárom részét. Ezen kívül a Sekiro és a Code Vein is ki van már húzva a bakancslistából. A Batman Arkham sorozat minden része is megvolt már, a Controlt épp most fejeztem be, minden Resident Evil játék is kivégezve, továbbá a Plague Tale és a Battlefield 5 is megvolt már. Tudnátok ajánlani valami Souls-féle játékot az XBox Game Passból vagy a fentiekhez hasonló játékot vagy bármit amit esetleg ti is szívesen játszotok? Számomra fontos, hogy legyen sztorija a játéknak, mert a céltalan lövöldözés, meg a multiplayer nem jön be2021. febr. 12. 13:33
1/1 anonim válasza:
Star Wars Jedi Fallen Order. A játék két részből áll. Az egyik egy ilyen Tomb Raider szerű mászkálás (tudsz falon futni meg lengedezni kötélen, sírokat felfedezni fizikai fejtörőkkel) a harc és előrehaladási mechanika viszont egy az egyben Dark Souls (leegyszerűsítve). Tábortűz helyett meditációs körök vannak, néhány ellenfél is komoly kihívás és van blokkolási stamina csíkod, a néhány gyógyító fioládat a tüzeknél lehet újra tölteni stb. Azért mondom, hogy leegyszerűsített, mert csak egy fegyvered van (fénykard) bár később kapsz mást is, de csak korlátozottan fejlesztheted a karakteredet és legtöbbször csak 1 irányba lehet menni. A játékban több fokozat van, az überbrutáltól kezdve ahol néhány hibától meghalsz egészen a csirkéig. A fokozatot bármikor lehet állítani, nem zár el a játék semmit még az achievementeket is megkapod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!