Mi a helyzet a World of Warcraft játéknál?
Soha nem játszottam még vele,előtte inkább eso meg lotro szóval lehet pár kérdés a régebbi játékosok számára teljesen alap lesz. A trialt próbálgatom tegnap óta egyébként.
1, Amikor elérem azt a szintet,hogy a 3 vonal közül válasszak akkor a másik vonal varázslataiból nem tudok már használni egyet sem?
2, A wikipediás fandom oldalon a class-okhoz számmal oda volt írva 1-4ig,hogy az adott szerepkörben milyen erős. A Mage-nál a dps 4/4,de azt olvastam,hogy a shadow priest is egy dps class de annak 2+1 van,ez azt jelenti,hogy azonos szinten a mage-nek erősebbek lesznek a varázslatai?
3, Ha a battle-net-en a sima játékot veszem meg(epic meg heroic helyett) akkor külön kell még vennem játékidőt is? Régen volt valami battlechest és ahhoz adtam 1 hónapot,most már ilyen nincs?
4,Hány varázslatot szoktak használni magasabb szinteken(gondolom nem csak azt amelyik a legtöbbet sebzi és azt nyomkodják folyamatosan?)?
5,Van olyan range dps karakter(nekem ezek jönnek be) amelyik a saját varázslatával tudja heal-elni magát?
6,Olvastam,hogy valamelyik class erős a burst damage-ban,azt mit jelent?
7,Ha mondjuk mage karaktered van és kapsz egy erősebb staff-ot,annak az értéke erősíti a varázslatok sebzését is vagy az konkrétan a bot erőssége,hogy amikor közel jönnek és azzal üt valakit?
8,Mi az és honnan lehet szerezni wow tokent?
9,ESO-ban van lehetőség egy x szint után a skillelet átrakni máshova,a wow-ban is van ilyen? Ezt úgy értem,hogy pl level 40-es frostmage vagyok de az nem teszik és mondjuk átszintezni fire vagy arcane mage-re?
10,Mik azok a covenantok?
11,Ha kiválasztasz egy fajt és mondjuk kezdésnek a gyakorlómódot választod,utána ha annak vége akkor a faj kezdőhelyére visz és ott lesznek a main quest-jeid?
12,A transmog az csak kinézet vagy szoktak adni előnyt is? Illetve csak pénzért lehet őket megvenni?
13,PVP szerveren ki lehet kapcsolni,hogy megtámadhassanak? Elején még csak PVE-znék de utána szívesen kipróbálnám a pvp-t. Egyik youtubernél láttam,hogy valami warmode-ot ha kikapcsolgat akkor nem lehet őt megtámadni.
14, Lehet úgy támadni,hogy közben hátrafelé ugrálsz vagy menekülsz?
15, Azoknál a class-oknál amelyek dot-al sebeznek ott van olyan erős a sebzés mint amelyik csak egyből rászórja a varázslatot?
Köszönöm előre is ha rám szántad az időd :)
Aztaaaa,call the police :D
Azért 24/7-be ezen az oldalon lógni elég gáz. Menj ki egy kicsit a friss levegőre :)
És itt befejeztem veled ne haragudj :)
Nincs kedvem lemenni a te szintedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!