Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem inkább; A Red...

Melyiket vegyem inkább; A Red Dead Redemption 2-őt, vagy a watchdogs: Legiont?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? A rdr2-t nagyon kiszeretném próbálni, de nem tudom, hogy megéri-e inkább azt.

#játék #Red Dead Redemption #RDR2 #watchdogs legion #játékvétel
2021. febr. 6. 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
A rdr2 nagy csalódás volt nekem. Lovagolni kell ide-oda állandóan, lövöldözés meg alig.
2021. febr. 6. 11:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkáb melyiket?
2021. febr. 6. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem Rdr2. Millióval igényesebb, és ott nem csak a lövöldözés a lényeg, hanem a story. Az egy western játék, nem pedig sima akció, ahol folyamatosan puff-puff-olni kell.

Megmondom őszíntén, a Legion is tetszet, de egy idő után repetitív lett, főleg a besorozásoknál. Azt is élménnyel játszottam, de nekem az rdr jobban tetszet. ismétlem: NEKEM. Ahogy az első válaszolónak pedig nem tetszet annyira. Nézz gameplay-eket és próbáld meg kitalálni neked melyik az érdekesebb. Elmondhatjuk szerintünk melyik a jobb, de azt, hogy neked melyik fog jobban tetszeni, sajnos nem tudjuk.

2021. febr. 6. 12:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a választ! Már sok gameplayt néztem mint kettőről, és nekem az rdr2 jobban bejött. Viszont ma fogjuk megvenni valamelyiket, emiatt gondoltam biztosabbb leszek a dolgomban. Mégegyszer köszönöm, ez a válasz hasznos volt.
2021. febr. 6. 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

ha szeretsz szöszmötölni és nem az állandó pörgésre vágysz, akkor rdr2

én 260 órát tettem a storyba

2021. febr. 6. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Rdr2
2021. febr. 6. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
RDR2, tényleg vannak benne üresjáratok, de még mindig sokkal tartalmasabb mint a WD Legion.
2021. febr. 6. 20:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt vettem, és tényleg nagyon jó :)
2021. febr. 7. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Ha azt vetted meg, érdemes unlockable eden, James Wilson csatornáját nézni.

Vannak fegyverek, amiket hamarabb is meg lehet szerezni, pl. Chapter 2-ben: bolt action rifle, Micahs revolver, Calloways revolver, rolling block rifle. Érdemes ezeket beszerezni. A chapter 2 a legjobb. Maradj ott sokáig.

Aztán a Reverend mission-nal is lehet kezdeni valamit (nem spoilerezek, de érdemes rákeresni). Mondjuk pár missziót muszáj megcsinálni, ha a challengeket is akarod csinálni (pl. a halászós challenget). A többit lehet anélkül is. Ha van kérdésed írj nyugodtan.

2021. febr. 7. 10:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, majd feltétlenül hallgatok a tancsáokra, amire eljutok odáig :)
2021. febr. 7. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!