Mik azok a varázslatrekeszek? Mire jók? Mire kell használni őket? Hogyan kel használni őket? Hogyan fejlődik? És minden amit tudni kell róla.
Ha minden jól megy akkor ma este fogom játszani az első Dungeons & Dragons kalandomat.
Áttanulmanyoztam az egész szabálykönyvet amit a kezdőkészlez tartalmaz, de csak egyetlen egy dolog van amit egyszerűen nem tudok megérteni és nem tudom hova tenni.
A varázslatrekeszek.
Azért is létfontosságú számomra ez a kérdés mivel varázslót választottam magamnak (igen tudom hogy nem azzal érdemes kezdeni, de erre esett a választásom)
Értem hogy a varázslónak be kell készítenie a varázslatait és, hogy csak hogy csak olyan szintű varázslatot használhat amihez van rekesze. Viszont szabálykönyvben ennél többet nem tudtam meg ezekről a rekeszekről. Hogy ez most konkrétan milyen célt szolgál. Az is ott van hogy 3.szinten tudok használni már 2.szintű varázslatokat, nade az nincs leírva hogy a rekeszeim hogyan fejlődnek vagy mikor kapok, így nem lehetek benne biztos hogy használhatom a 2.szintű varázslatot mert nem tudom hogy van-e 2.szintű rekeszem hozzá mert alapból nem tudom semmit ezekről a bizonyos varázslat rekeszekről.
Valaki legyen szíves és nyissa fel a szememet ezzel kapcsolatban, előre is köszönöm a válaszokat.
Most már tisztában vagyok hogy hogyan fejlődik viszont azt továbbra sem tudom hogy csak előkészített, a varázskönyvemben nem szeplő varázslatokért kell elköltenem egy rekeszt vagy a varázskönyvemben szereplőkre is.
ebben kérném még a segítségét valakinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!