Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem frissít a Minecraft?

Miért nem frissít a Minecraft?

Figyelt kérdés

Még mindig 1.16.5 és a Java verzió van meg nekem, ezért kéne frissítsen. Már rég letöröltem a Java-t a gépemről, de ezután is bejöttek a frissítések, szóval nem hiszem, hogy az a gond.

(Mellesleg eredeti Minecraft)

2021. febr. 1. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Olyan gyakran nem jönnek a frissítések, nyugi. Ez az 1.16.5 egy-két hetes, az 1.16.4 azért régebbi.

Ha megvan a Minecraft, miért törölted le a Javát? Az nem is befolyásolja amúgy.

Szerintem amit keresel, az a beállítás a launcherben, hogy a "Snapshotok (fejlesztői verziók) engedélyezése". Ilyenek hetente jelennek meg, szerintem ezt kapcsolthattad ki.

Nyugi, a PC verzió még nincs az xBox 360 sorsán, hogy ne jönne rá több frissítés! Nyáron jön az 1.17

2021. febr. 1. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:

1. Azért mert mindig küldte az értesítést naponta többször, hogy frissítsem stb. és meguntam, és ha nem befolyásolja nem mindegy?

Azthittem, hogy a 1.17 már januárban kijött.

2021. febr. 1. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja de, de mindegy.

de az 1.16.5 a januári

2021. febr. 1. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!