Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta onlineba vehicle cargoval...

Gta onlineba vehicle cargoval mennyit lehet keresni egyedul?(cayo perico már van nekem)

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Hagyd a businesseket. Egyik sem éri már meg! Cayo perico-val egy óra alatt minimum 900 bejön. Minden más businessel olyan 100-150ezer/óra.

Vehicle cargo CSAK akkor termel ennyit, ha előtte letárolsz 20 autót - tíz alacsony és tíz közepes (mind mind más típus) kocsit,mert utána csak magas besorolású kocsit kapsz. Egy ilyen kocsin maximum 80ezer gta$-t kereshetsz. De mivel mire elhozod (ellopod) és mire eladod úgyis sérül, szóval átlagosan 65-75 között van és elment vele minimum 20-25 perced! Ennyi idő alatt majdnem kész vagy egy Cayo perico setuppal (mármint az összessel!!!)

A cayo perico az, ami egyedül jó pénzt hoz. Emelett passzívban menjen a nightclub, onnak azért pár százezer bejöhet, de az is elenyésző. Én bezártam a bunkert, nem éri meg fenntartani és már csak pericozok. 3-4 óra játékkal minimum 3 millió összejön. Ezt egyik business sem tudja!

2021. jan. 31. 13:42
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 Akkor milyen jarmuveket erdemes venni a penzbol?
2021. jan. 31. 14:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Mármint mire érted? hogy érdemes-e venni bármit? Nem. Általános járművet nem érdemes. Egyrészt nem tudod eladni később, másrészt semmire sem jók. Amit érdemes megvenni az egy buzzard - mert CEO-ként magad mellé kérheted, beépített rakétái vannak. Aztán valamilyen páncélozott kocsit, pl Armored kuruma. De úgy nagyon nem kell más. Én nem vettem semmi extra kocsit magamnak, és most megvan az összes businessem (bár már nem használom őket a perico miatt), van lakásom és van 62 millióm a számlámon! A játékhoz nem vásárolni kell, hanem rájönni a játékmechanizmusra. Pl ha csak pénzt akarsz csinálni, akkor azzal kell foglalkozni, nem kell belemenni business battle-kbe sem. Ma már mondom cayo perico-val 4-5 nap alatt 15-20 milliót össze lehet szedni, az meg még hülyeségekre is elég, mint ruhákat, meg felesleges fegyvereket venni.
2021. jan. 31. 14:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Hat akkor mit vettel a pericos penzbol ? Semmit? Akkor miert pericozol??
2021. jan. 31. 14:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Valaki leirna a leghasznosabb legijarmuveket foldi jarmuveket ss vizijarmuveket amik sok dologban hasznosak pl racingba heist prep, kuldi stb
2021. jan. 31. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Ja így érted! Hasznos jármű igazából nincs nagyon. MOC és Terrorbyte az, amit érdemes megvenni, mert azok adnak új mission-okat. Meg vettem most egy Cargobob-ot, mert le volt értékelve. De úgy általában nem kell más jármű, úgyis csak hülyéskedik velük az ember. Az egész játék lényege, hogy függőséget alakítson ki és úgy érezd, hogy neked kell egy századik autó (amit aztán úgysem használsz), vagy egy századik repülő (amit szintén nem használsz majd.) A játék címe Grand theft auto - azaz autólopás magyarul. Ehhez képest sokak számára nem szól másról, mint autógyűjtésről és vásárlásról.

Ha van elég pénzed, akkor vegyél yachtot, az is ad új küldetéseket - soloban is megcsinálhatóakat. Aztán onnantól csak elszórhatod, mert igazából minden autó egyforma.

2021. jan. 31. 15:07
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 melyik jelenleg a leggyorsabb auto ami racingen nagyon hasznosnak bizonyulnak?
2021. jan. 31. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, Pegassi Zentoro, Ocelot XA-21, de a legjobb - szerintem - a Dewbauchee Vagner.
2021. jan. 31. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok megint. De ha versenyezni akarsz, nem a kocsin múlik! hanem azon, hogy ismered-e a glitcheket amik segítenek, hogy gyorsabb legyél a pályán. Nem tiszták a versenyek, sok a csaló stb...
2021. jan. 31. 15:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor a cargobobbal lehet kocsikat felkapni?
2021. jan. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!