Max Payne 3-ban szerepel Mona Sax?
Figyelt kérdés
A második részben, hogyha "Dead On Arrival" nehézségi szinten viszem végig, akkor túléli Vlad lövését. Ezért kérdezem. :)2021. jan. 30. 20:09
11/19 A kérdező kommentje:
Már nem fognak*
2021. jan. 30. 21:55
12/19 anonim válasza:
Ugyanaz a probléma, az is jó lenne, de bevétel szempontjából eltörpülne sajna a GTA és RDR mellett.
13/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos igen, de nekem jobban bejön, mint a GTA. Csak nincs rá olyan hatalmas igény, mint arra, de szerintem fogyna rendesen.
2021. jan. 30. 22:55
14/19 anonim válasza:
Fogyna belőle rengeteg, csak arányaiban töredéke lenne a bevétel, amúgy az említett két címnél se maga az alapjáték a húzóerő hanem az online.
15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként láttam olyat, hogy Max Payne 3: complete edition.
Ez miben más?
2021. jan. 30. 23:01
16/19 anonim válasza:
Benne van minden DLC de ezek mind multis mapok sé skinek,s zóval feleslegesek lényegében.
17/19 A kérdező kommentje:
Most találtam egy olyat, hogy Mona Sax: The Assasin
Elvileg ezt 2008-ban adták ki
2021. jan. 31. 05:53
19/19 A kérdező kommentje:
Tudom, de kipróbálom, még azzal nem játszottam
2021. jan. 31. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!