Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Tegnap megvettem a GTA San Andreas játékot pc-re,viszont csak ma tudtam (volna) játszani vele.Beléptem a bejátszásig semmi gond nem volt,de aztán mielőtt fel kéne pattanni a fajtára azt tapasztaltam,hogy olyan mintha egér nélkül játszanék.Menüben és a többi játéknál semmi gond.GTA V hibátlanul fut szóval nem hiszem,hogy a géppel lenne gond.Láttam más kérdésekben 2 javaslatot amit ki is próbáltam,de semmi (mousefix,kompatibilitás meg a feladatkezelős dolgot próbáltam).Aztán letöröltem újra tettem és működött még meg is örültem xD csak túl érzékenynek észleltem mondom állítok rajt ,de aztán mégse állítottam,de mire vissza léptem megint semmi.Nagyon megköszönném,hogyha sikerülne valamit kifundálni,mert a nosztalgia miatt (is) nagyon szeretnék játszani vele.Win10 van a gépemen viszonylag nagyon friss,úgy értve,hogy nem rég lett rátérve, hisz most vásároltam a gépet.2021. jan. 27. 23:52
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jan. 28. 12:02
12/15 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem,ki is rakta az asztalra.Rámentem és ezt írta ki : Wrong disc inserted
Please insert the CD/DVD
Meg van hozzá minden amit beszéltünk.Most mit kell tenni?Letöröltem a vásárolt SA-t lehet az a próbléma?
2021. jan. 29. 11:27
13/15 anonim válasza:
A HOODLUM mappában van a crack
Mivel DVD-n jelent meg, másolásvédelme is van
Azért nem írtam le külön, mert azt hittem, ez már egyértelmű
14/15 A kérdező kommentje:
Tökéletesen működik,nagyon szépen köszönöm a segítséget!!További szép napot!
2021. jan. 29. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!