Medieval Dynasty-t letöltöttem, de azt irja hiányik hozzá pár file, mi a teendő?
Pontosan XAPOFX1_5.dll , X3DAudio1_7.dll , D3DCOMPILER_43.dll
Ez a három hibakód amit egymás után kidob. Honnan szerezhetném meg ezeket, vagy mi a teendő? Segitsetek léci, nagyon szeretném játszani már régóta imásom a középkort. Köszi :)
Ezek szerint nincs bekapcsolva a Windowsodban az automata frissítés. Kapcsoljátok be, jó dolog az.
Amúgy a DirectX csomagot kell frissíteni, ami a Microsoft oldaláról már nem elérhető (mert ugye az aktivált, karbantartott, eredeti Windowsok maguktól letöltik). Töltsd le innen, és telepítsd (a Free Download gombra kattintva):
5. Direct X kellene, mert az kiderült nincs a gépemen (új gép néhány alap program még kell rá), de ugye mint fent mondtad nem elérhető, ezt a linket meg megnyitottam, de a letöltés gomb után azt dobja ki, hogy a webely nem elérhető.
6. Igen gondoltam arra is, hogy valami fájl elavult, hogy tudom beállitani az automata frissitést? Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!