Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Medieval Dynasty-t letöltöttem...

Medieval Dynasty-t letöltöttem, de azt irja hiányik hozzá pár file, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Pontosan XAPOFX1_5.dll , X3DAudio1_7.dll , D3DCOMPILER_43.dll

Ez a három hibakód amit egymás után kidob. Honnan szerezhetném meg ezeket, vagy mi a teendő? Segitsetek léci, nagyon szeretném játszani már régóta imásom a középkort. Köszi :)

#játék #hiba #hiány #Medieval Dynasty
2021. jan. 27. 21:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy minden játéknál ez hiányzik amitt letöltök.
2021. jan. 27. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segítséget a játék support-jánál, erre vannak ők. :)
2021. jan. 27. 23:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek hozzá, hogy lehet megtalálni,felkeresni az ilyen embereket és gondolom nem magyar és nem igazán tudok annyira angolul...
2021. jan. 27. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Steam-en(vagy ahol megvetted) írsz az ügyfél szolgálatnak. Elvileg magyarul is lehet nekik írni, igaz akkor tovább tart mintha angolul. De szerintem tő mondatokba angolul is el lehet nekik mondani hogy mi a gond.
2021. jan. 27. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nincs bekapcsolva a Windowsodban az automata frissítés. Kapcsoljátok be, jó dolog az.

Amúgy a DirectX csomagot kell frissíteni, ami a Microsoft oldaláról már nem elérhető (mert ugye az aktivált, karbantartott, eredeti Windowsok maguktól letöltik). Töltsd le innen, és telepítsd (a Free Download gombra kattintva):

[link]

2021. jan. 28. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Régiek a fájljaid, automata windows update segít rajtad, mert nem csak a directX fog kelleni.
2021. jan. 28. 13:20
 7/7 A kérdező kommentje:

5. Direct X kellene, mert az kiderült nincs a gépemen (új gép néhány alap program még kell rá), de ugye mint fent mondtad nem elérhető, ezt a linket meg megnyitottam, de a letöltés gomb után azt dobja ki, hogy a webely nem elérhető.

6. Igen gondoltam arra is, hogy valami fájl elavult, hogy tudom beállitani az automata frissitést? Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

2021. jan. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!