GTA San Andreas-szal esélytelen valahogy játszani Windows 7-en?
Megörültem hogy végre megint játszhatok gyerekkorom egyik nagy kedvencével.
Close enough.
-Az egér nem működik, vagy nem érzékeli, vagy elkezd őrült módra pörögni körbe-körbe, nem lehet velemit csinálni. Már itt annyi annak hogy normálisan lehessen játszani.
-Ha megpróbálok kilépni a menübe, összeomlik, csak egy fekete képernyő marad, a hang megy tovább, csak kényszerített leállítással lehet lelőni.
-Megpróbáltam minden lehetséges megoldást a két problémára, kompatibilitási módban annyit értem el hogy az indításnál összeomlik, de legalább kapok hibaüzenetet. Well played.
Akinek Windows 7-je van az ezek szerinte teljesen mondjon le róla hogy játszhat még ezzel a játékkal? (Gyári, mielőtt rákérdeztek, nem hekkel letöltött izé.) Van olyan akinek Windows 7-je van és valami módon tud vele normálisan játszani?
Helló! Igaz mar nem windows 7 van a gépemen de anno nekem normálisan futott minden hiba nélkül
Esetleg próbáld meg frissíteni a vga drivert.
Windows 7-bol melyik verzió van fent?
#1 Home Premium, semmilyen megoldás nem segít
#2 Pont hogy Rockstar Launcheres verzió van, azaz "virtuális". Akkor aktiváltam mikor ingyenes volt tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!