Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha a GTA San Andreas Rockstar...

Ha a GTA San Andreas Rockstar Games Launcheren keresztül van feltelepítve, úgy is lehet modolni?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a GTA V-ben tilos modolni mert kitiltana érte, de a San Andreas régebbi játék, viszont az is a launcheren van meg mert a múltkor ingyenes volt valami esemény keretében és úgy "vettem meg". Ha modolom akkor azt is tiltják? Vagy a San Andreas az mehet? Kocsi modokról meg spawner trainerről, ilyesmiről lenne szó.

2021. jan. 26. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
A San Andreasban nincs multiplayer opció, vagyis nincs, ahonnan kitilthatnának.
2021. jan. 26. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor úgy értem zárolják a játékot, vagy esetleg máshonnét, pl. a GTA Online-ból tiltanak ki miatta.
2021. jan. 26. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs online része a San Andreasnak, nincs mit zárolni benne. A GTA Online a GTA 5 multiplayer része, nem a San Andreasé.
2021. jan. 26. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem érted.

Arra gondolok, hogy a San Andreas is Rockstar termék, így ha abban csalok, akkor kitilthatnak az összes játékukból, az Onlineból is.

Meg ugye mivel a launcheren keresztül fut a San Andreas, hiába nem online, attól még tilthatják az elérést, mondjuk törlik a fiókomból vagy ilyesmi mivel csaltam. Erre gondolam.

2021. jan. 26. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem érted :D

Nincs összefüggés a két termék között, ahogy az között sincs, hogy milyen kliensen keresztül futtatod. A GTA Onlineból akkor bannolnak, ha módosított fájlokkal lépnél be (pl. egy bekapcsolt mod miatt), ha jól tudom ráadásul ilyenkor eleve be se enged az Onlineba, hanem kiír egy figyelmeztetést, hogy előtte kapcsold ki a modokat, ha pedig ezt megkerülnéd valahogy, akkor bannolnak. De ez még mindig a GTA 5, a San Andreasban nincs Online rész, így nincs miből kitiltani.

2021. jan. 26. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2021. jan. 27. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tiltanak ki, de a GTA San Andreas eddigi legrosszabb PC-s portja az RGL változat (Az eredeti, HOODLUM kiadás óta nincs jó PC verzió, és bizony, a Steames is szar)
2021. jan. 27. 15:10
 8/8 anonim válasza:
A GTA 5-ből se bannolnak ki amúgy. A story módban (ami ugye az offline része) még beépített cheatkódok is vannak. A GTA online-ba pedig nem enged be, ha vannak modok telepítve.
2021. jan. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!