Ez mitől lehet Warzoneban?
Figyelt kérdés
Először is egy laptopról van szó i7-7700hq, 16 gb ram, 1060 6 gb videokártyával. Mikor kicseréltem a HDDt egy újra, újra telepítettem a játékot és nagyon jól futott. High beállításnal is 60+ fpsem megvolt. Aztán később vettem egy SSDt is, amire átkerült a rendszer.
Itt ugye ismét újra telepítettem a játékok és után nagyon rossz volt. Pixesel a kép, a fák széle mint valami fűrész, fps alig éri el az 50-et. Próbáltam mind HHDn és SSDn is, a beállítások ugyan azok maradtak, nem változtak semmit.
Próbáltam lentebb venni a grafikát, normál, low beállítánal is megmaradt az a fura, pixeles kép.
Videokartya driver is a legfrissebb.
2021. jan. 19. 21:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!