Miben különbözik az eredeti (fizetős) Minecraft az ingyenes verziótól (androidra)?
mennyivel tud többet az ingyenesen letölthető verziókhoz képest, pl. el lehet menteni a játékállást?
- Ingyen nincs. A Google play-en levők csak koppintások.
Az ingyenes verzióban lehetséges valahogy a játékállás lementése?
- Nincs ingyenes.
Lehet tudni, hogy ha kifizeted a játékot, az egy jóval inkább alap verzió, azokhoz képest, amit ingyenesen is le lehet tölteni?
-Nincs ingyenes. Max utánzatok.
Ha egyszer megvetted, lesz egy regisztrációd, amit bármikor újra lehet telepíteni?, illetve feltelepíthetsz másik eszközre is?
- Ha ugyanazzal a fiókkal akarod letölteni, mint amelyikkel megvetted, akkor igen. Bármikor letölthető. (Pl ha telefont váltasz, stb.) Nem telefonra veszed, hanem Google play fiókra.
Na... Ugye írtam, hogy nem ingyenes. Ez igaz is, eredetileg nem ingyenes. Smekerkedni kell, hogy ingyenes legyen. Ha kell, küldök linket. :)
A lényeg: letöltöd a telefonra az apk fájlt. (Ha az én ingyenes verzióm választod)
A fájlkezelőben megkeresed, ráböksz, és telepíted.
(Ha feljön egy olyasmi ablak, hogy a külső forrásból származó dolgokat nem engedi telepíteni, akkor azt engedélyezed a beállításokban, majd ha már megy a játék, vissza is kapcsolhatod. Az apk nCore-ról van, nincs vele baj)
Ha feltelepítődött, simán megnyitod a játékot.
A játékon belül: Beállítások -> Általános -> Fájl tárolási helye -> Külső.
Így a létrehozott világok a Belső tárhely / Games / com.mojang / minecraftWorlds mappába mentődnek. Ezeket kell kimásolni valahova, ha a játékot le akarod törülni, de az építményeket meg akarod tartani. (Vagy ha más telefonra akarod átrakni őket, vagy ha telefont váltasz)
A játékon belül majd rájön a gyerek, hogy mi micsoda. Annyi tippem lenne még, hogy az üres vagy nem használt világokat törülje, hogy ne foglalják a tárhelyet.
Megj: mivel ez nem hivatalos forrásból van, az online dolgok nem tudom hogy működnek benne. Engem csak az építés érdekelt benne. Az megy.
egyik se ingyenes...
mindkettő létezik crackeltben...
a pc-s sokkal jobb
3# szerintem egyértelmű hogy nem a PC verzió érdekli
Kérdező:
Nincs ingyenes MC telefonra, ahogy feljebb is írták - tört verziók vannak (ennek a limitáltsága a többjátékos mód hiánya (hálózaton belül viszont működnie kellene) )
Bármennyi eszközre feltelepíthető, egyszerűen elérhető a "saját alkalmazások" listáról
/ha meg lett véve/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!