Ezek a De Agostini modellek jók?
nem lehúzás ez a hetenkénti alkatrészvásárlás?
https://www.youtube.com/watch?v=L_ktB-jf2hs
A busz végösszege előfizetéssel is bőven 300 rongy felett lesz (a De Agostini 130 lapszámról ír).
Azt mondjuk elismerem, bitang jól néz ki a végeredmény.
Dacia:
Ennek is elég jelentősek a méretei, meg 7 kg körül van a súlya, szerintem gyönyörű lett.
Polski:
Ez november körül lesz kész, a lakókocsi teljesen be lesz rendezve, asztal, mosogató, még tányérok meg poháralátét is lesz:D
Dodge:
Ezen néha még most is elcsodálkozok, hogy milyen nagy dög lesz, de hát a busz még ezt is felül fogja múlni:D
hát ez beteg:D (persze aki napi egy dobozzal szív az sokkal rosszabb)
minden autót elkezdesz mindegy a márka?:D
az ártut nem fogod?
ezt könnyebb összerakni, mint egy makettet?
A Polski volt az első, amit elkezdtem, megláttam az első számot, aztán mondom miért ne, meg mindig is össze akartam rakni valami ilyen sorozatot. Aztán hamar függővé váltam:D A Charger az egyik kedvenc autóm, úgyhogy azt muszáj volt, a Dacia ötlete meg akkor jött, amikor tavasszal kezdődött a karantén, hogy ne unatkozzak:D A Bosszúállók meg Star Wars filmeket nem szeretem annyira, úgyhogy azokat nem fogom gyűjteni, igazából csak a szárazföldi járművek érdekelnek. Azért várok egyelőre, mert a Dacia kiadója valószínűleg indít újat nemsokára, legalábbis már hónapok óta kint van az oldalukon egy GT-R meg egy sirályszárnyas Merci. Sajnos választani kell, de szerintem a busz lesz, az mégis más vagy különlegesebb, meg ugye nálunk adják ki először.
Könnyű összerakni őket, persze mindig van valami, ami nem sikerül elsőre, én pl. a kábeleket utálom ráhúzkodni a kis pöckökre, de jók a leírások meg a képek a szerelési útmutatóban, igazából bárki meg tudja csinálni. Néztem az R2-ban van vagy 10 alaplap meg 50 kábel, tuti idegbajt kapnék, mire mindegyiket bekötném azon a szűk helyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!