Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek a De Agostini modellek jók?

Ezek a De Agostini modellek jók?

Figyelt kérdés

nem lehúzás ez a hetenkénti alkatrészvásárlás?

https://www.youtube.com/watch?v=L_ktB-jf2hs

2021. jan. 19. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehúzás a hetenkénti vásárlás, főleg, ha megszopatnak és idő előtt leállítják a szériát! Gondolj bele, ha csak 30 részletből áll a modell (mármint 30 szám, akkor is minimum 60ezerből jön ki!
2021. jan. 19. 11:45
 2/12 A kérdező kommentje:
de maga a vége az szép az r2d2 ról is láttam videót
2021. jan. 19. 12:11
 3/12 TR75 ***** válasza:
75%

A busz végösszege előfizetéssel is bőven 300 rongy felett lesz (a De Agostini 130 lapszámról ír).

Azt mondjuk elismerem, bitang jól néz ki a végeredmény.

2021. jan. 19. 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szép, szép, de vajon végig is megy? meg is kapod az összes alkatrészt? Gondolj bele, ha 100 lapszám, az 100 hét! Majdnem két év!!! Addig nem csődölhetnek be pl?
2021. jan. 19. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 3-as írja, jóval 300 ezer felett lesz az ára, miközben a valós értéke azért 50000-nél nem több.
2021. jan. 19. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jók ezek a makettek, csak az tudja értékelni, aki látott már ilyet élőben, vagy ő maga rakta össze. Én megépítettem a Daciát, most a Polski és a Dodge van folyamatban, tavaszig várok, hogy az Eaglemoss mivel rukkol elő, aztán elkezdem az Ikarust is. Sajnos mi is elértünk a körülöttünk lévő országok szintjére, hogy párhuzamosan fut 8-10 sorozat, de én havi 30 ezernél többet nem nagyon tudok szánni rá. Most ráadásul még a Zsigulit is elindították, remélem majd meg tudom szerezni azt is előbb-utóbb. Összerakós sorozat még nem maradt félbe, attól nem kell tartani, az Ikarus kivételével a többi elég sok országban megy, valahol véget is értek már. Az, hogy mennyit érnek, azt mindenki döntse el maga, de aki 50 ezerre becsüli az értékét, az nem ért a makettekhez, annyiból egy 15 centis kisautót lehet venni, nem egy majdnem 1 méteres buszt. Ha belegondolunk, és kiszámoljuk az összes költségét a kiadónak, máris nem tűnik soknak ez az ár. Eleve a licenszet megvenni, mondjuk a Dodge-nál a Dodge és a Universal, más sorozatoknál a Marvel vagy a Disney, egyik sem valami törpevállalat, ami olcsón adná a nevét valamihez. Aztán megtervezni a makettet, fenntartani a gyárat, fizetni a tervezőket, munkásokat, az újság fordítóit, szállítani az országok között, fizetni minden megrendelőnek a kiszállítás díját, stb. Ez a 300 ezres ár a belépő szint ilyen méretaránynál, nem ritka, hogy egy 1:8-as autó 4-5 millió Ft-ba kerül. Nem véletlenül találták ki, hogy nem egyben kell megvenni, hanem részletekben, mert havi 10 ezer abszolút vállalható. Szép ez a hobbi, de rohadt drága is, az biztos:)
2021. jan. 22. 00:22
 7/12 A kérdező kommentje:
muta képeket
2021. jan. 22. 03:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Dacia:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ennek is elég jelentősek a méretei, meg 7 kg körül van a súlya, szerintem gyönyörű lett.

Polski:

[link]

[link]

Ez november körül lesz kész, a lakókocsi teljesen be lesz rendezve, asztal, mosogató, még tányérok meg poháralátét is lesz:D

Dodge:

[link]

[link]

[link]

Ezen néha még most is elcsodálkozok, hogy milyen nagy dög lesz, de hát a busz még ezt is felül fogja múlni:D

2021. jan. 22. 13:52
 9/12 A kérdező kommentje:

hát ez beteg:D (persze aki napi egy dobozzal szív az sokkal rosszabb)

minden autót elkezdesz mindegy a márka?:D

az ártut nem fogod?

ezt könnyebb összerakni, mint egy makettet?

2021. jan. 22. 17:11
 10/12 anonim ***** válasza:

A Polski volt az első, amit elkezdtem, megláttam az első számot, aztán mondom miért ne, meg mindig is össze akartam rakni valami ilyen sorozatot. Aztán hamar függővé váltam:D A Charger az egyik kedvenc autóm, úgyhogy azt muszáj volt, a Dacia ötlete meg akkor jött, amikor tavasszal kezdődött a karantén, hogy ne unatkozzak:D A Bosszúállók meg Star Wars filmeket nem szeretem annyira, úgyhogy azokat nem fogom gyűjteni, igazából csak a szárazföldi járművek érdekelnek. Azért várok egyelőre, mert a Dacia kiadója valószínűleg indít újat nemsokára, legalábbis már hónapok óta kint van az oldalukon egy GT-R meg egy sirályszárnyas Merci. Sajnos választani kell, de szerintem a busz lesz, az mégis más vagy különlegesebb, meg ugye nálunk adják ki először.

Könnyű összerakni őket, persze mindig van valami, ami nem sikerül elsőre, én pl. a kábeleket utálom ráhúzkodni a kis pöckökre, de jók a leírások meg a képek a szerelési útmutatóban, igazából bárki meg tudja csinálni. Néztem az R2-ban van vagy 10 alaplap meg 50 kábel, tuti idegbajt kapnék, mire mindegyiket bekötném azon a szűk helyen:D

2021. jan. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!