Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akad a Brawl Stars a...

Miért akad a Brawl Stars a telefonomon?

Figyelt kérdés
Alapból nincs bajom a sebességgel más alkalmazásnál. Xiaomi Redmi note 8t-m van, elég új, nem rég kaptam. De ha brawl starsozok, akkor játék közben sokszor akad, mire normális lesz, már meg is haltam. Mitől lehet ez? Tudok valamit tenni?

2021. jan. 16. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul van optimalizálva a játék, bizonyos chipseteken rosszabbul fut, annak ellenére is, ha elég erős telefonról van szó.

Ajánlom helyette a nemrég megjelent League of Legends - Wild Rift-et, még alig lépett túl a beta állapoton, de már jobban van optimalizálva a Brawl Stars-nál.:

[link]

Persze csak ha szereted a MOBA játékokat, melyekből a Brawlerek is sokat merítenek, pontosabban az ilyen Brawl Stars féle játékok a MOBA jelleget egyszerűsítik le és teszik azt team fight orientáltabbá.

2021. jan. 16. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nem is az internet? Eddig azt hittem. Tudok valamit tenni? Nagyon szeretem, nem akarom letörölni.
2021. jan. 18. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Frissítsd a készüléked rendszerét is, hátha az javít rajta.
2021. jan. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!