Az nagyon gáz, ha egy játékot csak nagyon könnyű fokozaton bírok végig vinni?
Szerintem nem. A lényeg, hogy neked mi a szórakoztató. Ha ötvenedjére kell újra meg újra neki futni ugyan annak a résznek és már idegileg ki vagy, akkor az nem szórakoztató, tehát pont nem azt csinálod, ami a játék lényege lenne.
Meg az is számít, neked mi a fontos a játékban. Ha én pl. csak a történetre vagyok kíváncsi, akkor nem fogom a legnehezebb nehézségi fokra állítani. Nyilván ha meg kihívást akar az ember, akkor meg feljebb teszi. Minden játékos más és más stílusban játszik. Ezért létezik a nehézségi szint opció alapból.
Nem, Dark soulst ki se próbáld!
Pedig csak ajánlani tudom mindenkinek 10/10es játék.
Egyáltalán nem gáz!
Én IS mindig a legkönnyebb fokozaton játszom a story játékokkal.Szeretem "élvezni" a történetet,nem lőni,halni,újra... :)
Kedvencem volt a The Division/Ghost Recon játékok,mert az a játék előrehaladtával-ahogy fejlődött a karakter-,adott mindig annak megfelelő szintű ellenfeleket,és az adott karakterszintnek tudását nagyon meghaladó ellenfeleket külön jelezte.
Attól függ melyik játék.
Pl a witcher 3, a második fokozat még könnyű. Az eleje kicsit döcögős, de aztán 20as szint felett könnyű. Én igy játszottam.
A harmadik, negyedik fokozat pedig már olyan, h főzeteket kell használni, képességeket megfelelőeket kell választani. Tehát a logikát is kicsit bele kell vinni, meg a játék teljes lehetőségeit kihasználni.
Melyik játekra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!