Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed IV: Black...

Assassin's Creed IV: Black Flag-ben a rope dartot hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés

Már vagy 80-85%-bál tartok és még semmi.

1-2 tengeri vár/ erőd küldetés van.

És van még 1 (vagy remélem több) fő küldetés.

Minden mást megcsináltam.

De ezt még nem kaptam meg.

Hol lehet megszerezni?

(Amúgy még a kraftolható ruha sincs megm ahhoz meg nem tudom hol kell nagy halat vadászni, mert olyat sehol nem ír ami ahhoz kell.)

2021. jan. 11. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

11. szekvencia, 3. emlék, főküldetés, szóval nem tudod eltéveszteni.

Ami a nagy halakat illeti, el kell menni vadászni rájuk. Minden nagy halnak van egy specifikus helye, ahova oda kell hajóznod, hogy megkezdhesd a vadászatot.

https://www.youtube.com/watch?v=xWM_SZty9Lo

Nézd meg ezt, kb így kell csinálni.

Vannak alapanyagok (halak) amik a pálya/térkép alsó része felé vannak, végjáték szerűek. Foglalj el minden erődöt, fedezd fel a sok kis kérdőjelet.

2021. jan. 11. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Na megvan a rope dart. De mondjuk kicsit gáz, mert már kb. 80-85%-nál voltam amikor megkaptam.

A halak oké, de ez az egy hal sehol nincs meg.

Már mindent megcsináltam, csak pár fő küldetés van.

2021. jan. 20. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik hal hiányzik? Beírod neten keresőbe a nevét + ac4 black flag, jó eséllyel találsz képet a térképről, hol keresd.
2021. jan. 20. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindent. Sehol nem találom.

white whale

2021. jan. 23. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Csak online (multiplayer mód) és csak bizonyos társasági eseményekkor elérhető, teszem hozzá első találat amint rákerestem.

Online-ra váltasz (feltéve, hogy eredeti a játék ugye), ha épp elérhető a bálna vadász esemény, akkor kidobja a térképedre a helyet.

2021. jan. 23. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Óóó ez akkor kamu. Én nem neten játszok. Minden játékot egyedül viszek végig előszőr.
2021. jan. 23. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szíved joga, nekem eredetiben van meg és én sem mentem fel soha online módba. Nem szeretem mikor rád erőltetik az ilyeneket.
2021. jan. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!