Assassin's Creed IV: Black Flag-ben a rope dartot hogy lehet megszerezni?
Már vagy 80-85%-bál tartok és még semmi.
1-2 tengeri vár/ erőd küldetés van.
És van még 1 (vagy remélem több) fő küldetés.
Minden mást megcsináltam.
De ezt még nem kaptam meg.
Hol lehet megszerezni?
(Amúgy még a kraftolható ruha sincs megm ahhoz meg nem tudom hol kell nagy halat vadászni, mert olyat sehol nem ír ami ahhoz kell.)
11. szekvencia, 3. emlék, főküldetés, szóval nem tudod eltéveszteni.
Ami a nagy halakat illeti, el kell menni vadászni rájuk. Minden nagy halnak van egy specifikus helye, ahova oda kell hajóznod, hogy megkezdhesd a vadászatot.
https://www.youtube.com/watch?v=xWM_SZty9Lo
Nézd meg ezt, kb így kell csinálni.
Vannak alapanyagok (halak) amik a pálya/térkép alsó része felé vannak, végjáték szerűek. Foglalj el minden erődöt, fedezd fel a sok kis kérdőjelet.
Na megvan a rope dart. De mondjuk kicsit gáz, mert már kb. 80-85%-nál voltam amikor megkaptam.
A halak oké, de ez az egy hal sehol nincs meg.
Már mindent megcsináltam, csak pár fő küldetés van.
Próbáltam mindent. Sehol nem találom.
white whale
Csak online (multiplayer mód) és csak bizonyos társasági eseményekkor elérhető, teszem hozzá első találat amint rákerestem.
Online-ra váltasz (feltéve, hogy eredeti a játék ugye), ha épp elérhető a bálna vadász esemény, akkor kidobja a térképedre a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!