Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Anthem ben mik a fő küldeté...

Az Anthem ben mik a fő küldetések? És az npc-s küldetésekhez miért nem ad másik játékosokat, csak a free roamban?

Figyelt kérdés

2. napja játszom vele, először elkápráztatott a látvány, aztán elszomorított hogy iszonyatosan könnyű, az alap pengékkel két vágás egy ellenfél, egy bosst meg le lehet nyomni a speciális támadással(addig kitart) .

Most ott tartok hogy egy jóideje hiába beszélgetek az npckkel, vagy tökmindegy milyen módban vagyok pár dolgot ismételgetek:

"Öld meg az összes skorpiót, farkast"

"Gyűjtsd össze a relikviákat".

"Szabadítsd ki a túszokat"

"Hozd helyre a jeladót"

(amikor ott kell állni egy körben és töltődik a zöld csík)

Szóval ez a játék ennyi, vagy lesznek benne más küldetések is? Mert ez így elég unalmas, és iszonyatosan lassú, hogy minden elvégzett mission után töltőképernyő, majd vissza kell menni a bázisra, hogy elmondd elvégezted a küldetést, és kapsz cserébe egy ugyan olyat csak máshol.

Szóval lesz itt valami Destiny 2 féle epikus történet, vagy az ennyi, egy szép, avatáros kinézetű looter shooter?

2021. jan. 8. 05:33
 1/2 Kedves Vezető ***** válasza:

Nagyjából a tesztekben is ezt olvastam, láttam róla negatívumként.

Szoval hogy inkább az akció, látvány viszi el a játékot a hátán, ami meglepő egy Bioware játéknál(eddig fordítva volt).

Szerintem ennek a gémnek nem a történet, vagy a változatosság a fő erénye.

De, legalább szép, látványos.

2021. jan. 8. 05:50
 2/2 Kedves Vezető ***** válasza:
Szerintem az npcsek a fő küldetések, annak ellenére hogy free roamban is ugyanazokat kell csinálni.
2021. jan. 8. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!