Melyik a legjobb Killer a Dead by Daylight-ban szerintetek?
Figyelt kérdés
Mikor túlélővel vagyok, úgy vettem észre, hogy Michael Myers és Ghostface a legveszélyesebb, ezek ellen jutok ki legritkábban. Viszont mikor killerezek én az ápolónővel kaszálok a legjobban.2021. jan. 3. 21:09
1/1 anonim válasza:
Nurse, Spirit, Freddy, ők most a legjobbak, de megfelelő build-ekkel a legtöbb karakterrel szép dolgokat lehet művelni. Ha a Nurse-szel kaszálsz a legjobban, az jót jelent, mert ahhoz kell a legnagyobb skill is (őt az egyik legnehezebb játszani).
Myers és Ghostface ellen más módon kell játszani mint a szokásos, ha ez nálad vagy a csapatodban nincs meg és könnyen erősíteni tudják magukat, akkor le fognak darálni titeket. Mondjuk ez mindenkire igaz, ha nem optimálisan játszanak az adott killer ellen, akkor nagy sikerélmények nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!