Sims4 ben mi ez az új könyves frissítés?
2#-es vagyok.
Na neten utánanéztem, elvileg ha rákattintasz arra a kis könyvre, akkor láthatod az érzelmeket. Szóval a profiloknál rámész a simre, rámész arra, hogy "open sim profile" és ott láthatod. Mindegyik simnek 4 ilyen "érzelme" lehet más simekkel szemben. Lehet, hogy a te simed máshogy érez egy adott közös tapasztalat kapcsán, mint a másik. Ezek az érzelmek változó erősségben jönnek, néhányuk tovább tart, mint a többi, de egy idő után mindegyik elhalványul. Amikor a simednek már van 4 érzelme egy másik simmel szemben, akkor a játék az alapján fogja lecserélni ezeket, hogy amire leakarja cserélni, az milyen erősségű, vagy pedig ha van bármilyen gyengébb vagy halványodó érzelmed, akkor arra fogja lecserélni. Nem tudom mennyire értelmes, ahogy lefordítottam, de a lényeg az szerintem, hogy minden sim kapcsán egyszerre 4 maradandó érzésed lehet, amik idővel elhalványulnak, kicserélődnek. És ezeket az érzelmeket abban a kiskönyvben tudod megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!