Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims4 ben mi ez az új könyves...

Sims4 ben mi ez az új könyves frissítés?

Figyelt kérdés
Megvan a jelenlegi utolsó Snowos kiegészítőig minden. Néha a simemnek az ismerősök opció között egyik sim képénél (akivel nagyon jó viszonyba vagyok gondolom azért) alul egy pici könyvecske jelenik meg egy szivecskével a közepén. Erre még nem jöttem rá, hogy mi akar lenni és annyira nem tudok angolul, mert csak úgy vannak fent cikkek amiket én találtam. Ez milyen frissítés illetve tud valamit, lehet vele valamit csinálni vagy csak úgy megjelenik? :)

2021. jan. 3. 11:40
 1/5 anonim válasza:
Én se tudok jól angolul, de szerintem emlékek, vagy valami hasonló. Ez csak egy információ lehet.
2021. jan. 3. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen cikkeket találtál neten? Ha belinkeled, megnézem. Viszont így nem tudom megmondani, nem nagyon játszok már Simsel. :)
2021. jan. 3. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Emlékek vagy vélemény egy másik simről. Teszem azt összeverekednek, akkor van esély, hogy egyik vagy mindkét simnél megjelenik egy vélemény a másik simről, hogy utálják egymást és amikor annak a simnek a közelében vannak, kapnak egy mérges vagy frusztrált hangulat buffot.
2021. jan. 3. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

2#-es vagyok.

Na neten utánanéztem, elvileg ha rákattintasz arra a kis könyvre, akkor láthatod az érzelmeket. Szóval a profiloknál rámész a simre, rámész arra, hogy "open sim profile" és ott láthatod. Mindegyik simnek 4 ilyen "érzelme" lehet más simekkel szemben. Lehet, hogy a te simed máshogy érez egy adott közös tapasztalat kapcsán, mint a másik. Ezek az érzelmek változó erősségben jönnek, néhányuk tovább tart, mint a többi, de egy idő után mindegyik elhalványul. Amikor a simednek már van 4 érzelme egy másik simmel szemben, akkor a játék az alapján fogja lecserélni ezeket, hogy amire leakarja cserélni, az milyen erősségű, vagy pedig ha van bármilyen gyengébb vagy halványodó érzelmed, akkor arra fogja lecserélni. Nem tudom mennyire értelmes, ahogy lefordítottam, de a lényeg az szerintem, hogy minden sim kapcsán egyszerre 4 maradandó érzésed lehet, amik idővel elhalványulnak, kicserélődnek. És ezeket az érzelmeket abban a kiskönyvben tudod megnézni.

2021. jan. 3. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez érdekes, szerintem hangulatossá teszi a játékot :D
2021. jan. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!