Milyen classt játszak a world of warcraftban?
Figyelt kérdés
Hali. Egy ideje játszok a játékkal és most egy huntert mainelek a Shadowlandsben,de már egy hangyányit unom és azon gondolkodtam melyik másik classt próbáljam ki. Szeretnék egy rogouet csak félek, hogy nem tudnám jól játszani. Van ezen kívül palám, druidom, és DHm. Szerintetek jó a rogoue vagy mit húzzák fel? És ti egy rugouet hova küldenétek inkább, Bastionbe vagy Ardenwealdba?2021. jan. 2. 18:26
1/1 anonim 

válasza:

Húzz healert vagy tankot :) Am hogy melyik calss melyik specnek melyik ilyen frakció vagy mi a legjobb, wowheaden érdemes meglesni, én pl arms warrival venthyr-nél vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!